Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Дебра Маллінс

Дебра Маллінс — «Твое прикосновение»
Уривок із книги
Дебра Маллінс — «Сладкий грех»
Уривок з роману
Дебра Маллінс

Дебра Маллінс написала декілька історичних любовних романів для Avon. Її книжки номінувалися на нагороди Golden Heart, Holt Medallion від асоціації Virginia Romance Writers та нагороду від асоціації Romance Writers of America RITA. У 2003 році вона отримала нагороду Golden Leaf Award від асоціації NJ Romance Writers за книжку A Necessary Bride. Уродженка східного берега Америки, вона проживає в Каліфорнії.

З-під дивно романтичного і винахідливого пера Дебри Маллінс виходить плотська історія двох людей, які перемагають своє темне минуле для того, щоб знайти вічну любов.
The Groom (Жених): Рогану Ханту не потрібна  дружина. Відсидівши у в`язниці, єдине чого він хоче – відновити добробут його маєтку. Але герцог Белвінгем робить пропозицію, від якої відмовиться лише дурень.

The Bride (Невеста): Леді Кароліна Вер приходить в жах, коли батько видає її заміж за чоловіка, відомого своєю поганою вдачею. Але це – бажання вмираючого герцога, і Кароліні залишається лише покорятися.

The Marriage (Брак): Кароліна і не уявляла, що її чоловік виявиться таким ніжним та м`яким. А Роган чекав, що його дружина буде боязкою і соромливою, але Кароліна повна життя, чарівності і пристрасті. Чи стане цей брак тим, на що вони таємно сподівалися? Або на світло врешті-решт вийде справжня причина, знищуючи їх?

Всі мої книжки про епоху Регентства увійшли до серії обраних творів книжкових клубів  Doubleday Book Club і Rhapsody Book Club. Мої книги також перекладалися угорською, російською і португальською мовами для продажу в Росії, Угорщині і Бразилії.