Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Карен Марі Монінг

Карен Марі Монінг - «Прикосновенение теней»
уривок з книги
Карен Марі Монінг — «В оковах льда»
уривок з книги
Карен Марі Монінг — «В огненном плену»
уривок з книги
Монінг Карен - Поцелуй горца
Уривок з роману
Карен Марі Монінг
Карен Марі Монінг — американська письменниця, автор книжок в жанрах міського фентезі, кельтського фентезі, паранормального трилера. Багато романів Монінг займали перші позиції у списку бестселерів Нью-Йорк Таймс. Також вона є володарем престижної нагороди RITA Письменників Романістів Америки за кращий паранормальних роман.

Письменниця народилася в Цинциннаті, штат Огайо у 1964 році. Вона закінчила університет Пердью, отримавши ступінь бакалавра за спеціальністю «Суспільство і право». Після десяти років роботи в системі права, вона нарешті взялася за справу, якою завжди мріяла займатися — почала писати. «Слова завжди мали наді мною незрозумілу владу, вони зачарували мене своєю здатнісю творити та розважати одночасно. Я і досі пам’ятаю перший раз, коли мама привела мене до бібліотеки — усі ці книжкові світи, спраглі, щоб їх пізнали. З того часу я стала пристрасною читачкою». Написавши чотири чорнових романи, змінивши безліч тимчасових робіт, Карен у 1999 році вдалося надрукувати свій перший роман з серії «Горець», який відразу ж було номіновано на 2 престижні премії RITA. З того часу її романи були відзначені безліччю нагород та літературних премій.

Зі своїм чоловіком письменниця познайомилася під час поїздки до Джорджії на зустріч з літературним агентом. Виявилося, майбутній чоловік так само пристрасно захоплений книжками, як і Карен, він навіть колекціонує першодруки. Карен і Нейл одружилися на Різдво 2005 року і зараз насолоджуються своїми книжками і чудовим видом з вікон нового будинку біля підніжжя Блакитних гір.