Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Джина Маєр

Джина Маєр — «Невидимая угроза»
уривок з книги
Джина Маєр
Джина Маєр — популярна німецька письменниця. Народилася в місті Елльванген у 1965 році.

Автобіографія:

«1971 рік — мої перші дні в школі. Вже зараз я твердо знаю, ким хочу стати, коли виросту: перукарем. Довге волосся — це щось прекрасне, адже їх можна постійно обрізати, а вони знову будуть рости. За умови, що стригти потрібно людей, а не ляльок Барбі, тому що у них волосся не відростає знову. У цьому я переконалася з власного досвіду.

1972 рік — другий шкільний клас. Я навчилася читати і писати. Це був досить затяжний процес. І, коли я нарешті здолала і читання, і писання, від полегшення і подяки я вирішила стати письменницею.

1977 рік — моє рішення вже приносить перші плоди. Я написала вірш, який надрукують на дитячій сторінці в програмі телепередач. За 20 марок, які я отримаю в якості гонорару, я куплю собі вовняну шапку, яку загублю через два тижні. Та й вірш після публікації теж загублю згодом.

1984 рік — такий багатообіцяючий початок, однак після отримання атестата зрілості в Швебіш-Галлі мрія про письменницьку кар’єру знову зникла. На один рік я переїжджаю до Неаполя і, зі спонукань зараз незрозумілих для мене, вирішую почати вчитися на графічного дизайнера. З тієї ж причини, абсолютно незрозумілої для мене, спеціалізований учбовий заклад Тріра вирішує зарахувати мене у якості студентки.

1991 рік — спеціалізований учбовий заклад Дюссельдорфа видає мені диплом графічного дизайнера. З переляку я раптом стаю рекламістом.

1994 - 1996 рік — виходжу заміж і спочатку народжую сина, а потім доньку. Стаю вельми успішним рекламістом.

2000 - 2005 рік — я пишу рекламні тексти та молодіжні романи, перші з яких друкують, останні публікувати відмовляються. Тому я міняю тактику і пишу свій перший історичний роман, який приймає одне з видавництв. Незабаром після цього до мене звертаються з іншого видавництва і купують мій молодіжний роман.

2006 - нині — вийшло відразу два моїх дебютних романи. Видавництва дуже задоволені, бо романи користуються великим успіхом. А я задоволена найбільше. Письменство — це моє покликання. Я подорожую з одного століття в інше, переходжу від однієї теми до іншої, від книги до книги. Я читаю, здобуваю нові знання і зростаю. Це і є моє життя.»