Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Монтефіоре Симон

Монтефіоре Симон

Симон Себаг-Монтефіоре (народився в 1965 році) – британський історик і письменник. Він здобув освіту в Ладгроу, потім – в Харроу Скул і читав курс історії в Колледже Гонвілля і Гаї при Кембріджському Університеті.

Книги Монтефіоре – світові бестселери, які видавалися в 33 країнах. Його перша книга – «Catherine the Great & Potemkin» − номінувалася на винагороди Samuel Johnson, Duff Cooper і Marsh Biography Prizes. Книга «Stalin: The Court of the Red Tsar» виграла винагороду «History Book of the year» в 2004 році від British Book Awards. Книга «Young Stalin» отримала приз  газети «LA Times» під назвою «Book Prize» в номінації Best Biography, а також винагороди  Costa Book Award, Bruno Kreisky Award в номінації Political Literature, а також номінувалася на меморіальну винагороду James Tait Black Memorial Prize.

Кінокомпанії Miramax Films і Ruby Films купили права на екранізацію і в даний момент йдуть зйомки за книгою «Young Stalin». Також автор закінчив новий роман «Sashenka» і нову історичну книгу «Jerusalem: the Biography, а fresh history of the Middle East».

Член Королівського Літературного Суспільства.

Він проживає в Лондоні з дружиною, письменницею, Сантой Монтефіоре і двома дітьми. Його тесть – землевласник Чарльз Палмер-Томкинсон, його теща – світська левиця Тара Полмер-Томкинсон, а серед його друзів є Принц Чарльз і лідер Консервативної Партії Дейвід Камерон.