Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Валентина Мастєрова

Валентина Мастєрова — «Смарагд»
уривок з книги
Валентина Мастєрова — «На тому боці»
уривок з книги
Валентина Мастєрова
Валентина Миколаївна Мастєрова (1 березня 1957 року, село Сивки) — українська журналістка та письменниця, з 1993 року член Національної спілки письменників України. 

У 1974 році закінчила Михайло-Коцюбинську середню школу, рік працювала на Чернігівській кондитерській фабриці. Згодом закінчила радіомеханічне училище. Працювала на заводі автозапчастин, фабриці музичних інструментів. У 1987 році закінчила з відзнакою факультет журналістики Київського державного університету імені Т. Г. Шевченка.

З 1987 до 1993 року завідувала відділом сільського господарства Менської районної газети. З 1996 року — кореспондент обласної молодіжної газети «Гарт». До 2013 року також займала посаду редактора газети «Наш край» Чернігівського району. У 1991 році стала переможцем міжнародного літературного конкурсу «Гранослов», 1997 — всеукраїнського — «У свічаді слова».

На початку 90-х видатний поет Валерій Ілля написав про неї: «В українську літературу прийшов Майстер. Попросимо Божу поміч до його тривання». З того часу з-під пера письменниці вийшли збірки оповідань «Так плакало дерево», «Крила», романи «Суча дочка», «Смарагд», повісті «Мавра», «Мати». Валентина Мастєрова стала лауреатом премій імені Василя Стуса, «Благовіст», обласної премії імені Михайла Коцюбинського.

Книжки цього автора
Як жити, коли найрідніші виганяють із власної хати та власного життя? Де душа може знайти прихисток, коли навколо тебе зовсім чужий світ? І що робити з несподіваним почуттям, що заполонило тебе попри всі сумніви   Читати далі »
220
200 грн
Скоро у продажу
Який сором для дівчини - повернутися додому з байстрям! Але якщо… дитина не твоя? Олена та Люба вирушили до міста в пошуках кращої долі. Та якби Олена знала, що їй доведеться понести не свій хрест!   Читати далі »
220
200 грн
Скоро у продажу