Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Міральєс Франсеск

Франсеск Миральес - «Конец времен. 2013»
Уривок з роману
Міральєс Франсеск

Син кравчихи і відомого адміністративного працівника, автор народився в Барселоні 27 серпня 1968. Після восьми років навчання в церковній школі Рівери, яка знаходиться біля Палацу Музики, він отримує ступінь бакалавра зниклої академії АЛЬМІ і ІЄС МОНСЕРРАТ.

Не дивлячись на проблеми при подачі документів, йому вдається вступити на факультет Журналістики Автономного Університету Барселони, який він кидає після чотирьох місяців. У цьому ж році він починає працювати офіціантом в «ЛЕ ПЮС ДЕЛЬ БАРРІ ГОТІК», кафе на вулиці Монсио, де він вчиться грати на фортепіано. Наступного року він знов вступає до Автономного Університету для вчення на кафедрі Англійської Філології, в той же час періодично викладаючи іноземні мови. Після п`яти років бездіяльності він кидає університет на третьому році навчання.

З 17 років Франсеськ Міральес стає завзятим мандрівником і покидає всіх, відправившись подорожувати по світу. За збігом обставин він поселяється в Хорватії і Словенії під час тривалих військових конфліктів в цих країнах. Ці події знайдуть віддзеркалення в його книзі БАЛКАНСЬКЕ КАФЕ.

Повернувшись до Барселони, Фрасеськ знов залучається до студентського життя, вступивши на кафедру Німецької Філології Центрального Університету. Отримавши диплом, він закінчує магістратуру для того, щоб пізніше працювати у видавництві. Його прихід у видавничий світ стався роком раніше як перекладач з німецького і англійського езотеричних книг і альтернативних терапій.

Незабаром після того, як автор починає працювати у видавництві, він займається збором і написанням серії книг. Після тринадцяти місяців він звинувачується у ряді злочинів, які не здійснював, що згодом стане основою для написання першого романа на кастільському іспанському БЛЮЗ БАРСЕЛОНИ.

Після того, як покинув видавництво, автор обіцяє собі ніколи більше не працювати в організації. Він вирішує спробувати написати дитячий роман ХАЇКУ ДЛЯ АЛІСИІ, який отримав премію Гран Ангулар 2001/02. Потім автор отримує премію Колумна Хове за роман ПО РЕЙКАХ. З цієї миті Франсеськ займається лише письменницькою діяльністю замість посади літературного помічника для різних видавництв і агентств.

У 2006 році автор опублікував новелу ЛЮБОВ З МАЛЕНЬКОЇ БУКВИ, перекладену 5 мовами. Серед нехудожніх творів він також опублікував УСЕРЕДИНІ ПІДПРИЄМСТВА, РОЗМОВИ ПРО ЩАСТЯ і ЛАБІРИНТ ЩАСТЯ в співавторстві з Олексієм Ровіра. Останнє видане зовсім недавно і перекладене 10 мовами.   Рік потому автор спробував себе в новому жанрі, написавши трилер «КОРОЛІВСЬКИЙ КВАРТАЛ». Ця книга довгий час стоїть в перших рядах книг, що найбільш продаються. Її герой, Лео Відаль, починає новерозслідування в новелі КІНЕЦЬ ЧАСІВ 2013, опублікованою в 2008 році. У цьому ж році він пише разом з Каре Сантос книгу ТУТ КРАЩЕ МІСЦЕ НА ЗЕМЛІ, переведену на багато мов світу, у тому числі і корейський.

Недавно автор опублікував міський любовний роман ЯКЩО Б ТИ БУЛА ТУТ, де любов змішана з інтригою. У цьому творі автор відображає досвід, отриманий за час праці в гурті Готель Гуру, а також творче середовище Астролабі, концертного бару, розташованого в Готичному кварталі.

Серед книг для дітей останнім його твором є П`ЯТИЙ МАГ, трилер, наповнений елементами хитромудрої магії. Восени 2009 року автор спільно з Олексієм Ровіра отримав Премію Торревьеха за новелу ОСТАННЯ ВІДПОВІДЬ.

Зараз Франсеск Міральєс пише сценарії для радіо і телебачення, а також працює в новому гурті НІКОСІЯ, з якою вони випустили диск ДОВГА ДОРОГА ВОВКІВ. Проте диск ще не вийшов в продаж.