Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Керол Метьюс

Керол Метьюс - «В радости и в горе»
Уривок із книги
Керол Метьюс

Керол Метьюс відома у всьому світі як автор семи неймовірно успішних бестселерів. Її унікальне відчуття гумору забезпечило її армією прихильників і позитивно налаштувало до неї критиків. Її книги виходять в 24 різних країнах світу, і вона продала вже більше 2 мільйонів екземплярів своїх творів.

У Великобританії «Компромісне положення» (A Compromising Position) і «Маленька необережність» (A Minor Indiscretion) попали в першу п'ятірку бестселерів «Sunday Times». У США «В радості і в горі» був названий бестселером «USA Today» і попав в розширений список «New York Times». Крім того, роман «В радості і в горі» був названий книгою місяця одним з кращих телевізійних книжкових клубів Америки – «Читаємо з Ріпа» на каналі «LIVE» з Реджіс і Келлі.

В результаті, книга попала прямо в розширені списки бестселерів «USA Today» і «New York Times».  Права на фільми «В радості і в горі» і «Маленька необережність» були продані Голлівуду. Керол буде продюсувати «Маленьку необережність». В даний час вона працює над адаптацією «Компромісного положення» разом з продюсером «Едварда Руки-ножиці».
Керол регулярно з'являється на радіо і телебаченні.

Недавно вона стала співпрацювати з «Форд Фієста» в рамках маркетингового проекту.  І якщо вона не зайнята написанням книг і кіносценаріїв, то встигає подорожувати на Гімалаях, кататися на роликах в Центральному парку, пити чай в Китаї і дрімати в своєму саду в Мілтон Кейнсі.

Довкола цього талановитого, перспективного і зайнятого автора піднявся неабиякий галас. Керол завжди рада з'явитися на людях. В Керол завжди можна взяти інтерв'ю, і якщо її запрошують на радіо або телебачення, то знають точно, що нудно з нею не буде.