Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Карла Монтеро Манглано

Карла Монтеро Манглано - «Тайный дневник Исабель»
Уривок з роману
Карла Монтеро Манглано

У моєї подруги Карли, як у всіх людей, була мрія. Вона мріяла, щоб те, про що вона писала, читали і любили інші люди. За словами Сели, вона вирішила, що натхнення прийде до неї під час роботи. Так, поступово у вільний час, працюючи як бджілка, вона придумала пригодницький роман і втілила його на папері, зібравши необхідну інформацію і невпинно удосконалювала його, поки не була задоволена результатом.

Закінчивши свій роман, Карла роздумувала про те, як зробити так, щоб її нове дитя зростало так, як і останні – з плоті і крові. Для того, щоб зростити його, рукопис потрібно було дістати з ящика і надрукувати, щоб люди прочитали і оцінили її, так, як мріяла про це вона. Тому окрім таких важливих справ, як дати почитати рукопис своїм друзям і родичам, серед яких мала честь бути і я, Карла представила свою книгу Премії Crculo de Lectores de Novela.

Я не вірю в чудеса, але вони трапляються щодня", як говорив мій коханий Ган. І диво відбулося – Карла ВИГРАЛА! Це було дійсно диво, тому що жоден початкуючий письменник не уявляє, що таке може статися з ним. Проте роман «заслуговував» на увагу, оскільки він повний емоцій, інтриги і різноманітності до такої міри, що якщо почнеш читати його – не зможеш відірватися. І все-таки, якщо ти думаєш, що ті, хто присудили премію, змовилися, приходиш до висновку, що це – дійсно неповторний бестселер.