Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Вероніка Мосевич

Вероніка Мосевич

Вероніка Мосевич — українська письменниця, лауреатка Міжнародного літературного конкурсу «Коронація Слова», поетеса, композиторка, аранжувальниця, співачка, авторка більш як 500 українських пісень, які протягом 20 років у касетах, CD-,  MP3-дисках випускали такі студії як «Фенікс», «Козак», «6 секунд». Вероніка Мосевич також і художниця. Неодноразово робила виставки картин в Україні і за кордоном. Малює на стінах і стелях картини, найбільша з яких розміром 4 х 5 м. Має авторську фейсбук-сторінку #VeronikasArt та музичний Youtube канал.

 

Народилась я у м. Дрогобич Львівської області. Навчалась у СШ№2, музучилищі імені Барвінського, в ДДПІ ім. І.Я.Франка на факультеті Математики і Фізики, який закінчила з відзнакою. Двадцять років свого життя я присвятила музиці.

Писати люблю з дитинства. Часто говорила, що буду великою письменницею. Твори в школі давалися мені дуже легко, обожнювала їх писати. Наслідуючи мого старшого брата, на льоту придумувала вірші, і вже в п’ятому класі написала цілий збірничок. На рік пізніше почала писати фантастичну повість. В дорослому віці двадцять років присвятила написанню пісень (слів і музики), а також створенню аранжувань до них. Співпрацювала з трьома музичними студіями.

Я давно мріяла писати в жанрі історичного роману, викривати неправильно трактовані факти, показувати істинну історію нашого народу, яка оповита павутиною  брехні попередніх можновладців-тиранів, що панували на наших споконвічних землях, захопливо описувати події, які відбувалися тисячу років тому, переглядати історію України на основі своїх досліджень, а також найновіших історичних пошукових робіт.

Хоч «ҐАРДАРІКА. Таємниця забутого світу» — це історичний роман, але тут присутні цінності, що є актуальними саме в наш час, для сучасних людей. У ньому я намагалася закрити білі плями в історії. Це моє особисте історично-культурологічне дослідження. Це роман-відкриття, адже тут є багато такого, про що читач не знає і не здогадується. У цей роман вкладено душу, майже 1000 недоспаних ночей, море поїздок по місцях, про які я пишу, перечитано гори книг по історії, переглянуто всі найновіші дослідження і найголовніше — свідчення закордонних істориків. Пишу для тих, хто вже знудьгувався, очікуючи чогось новенького про наше історичне минуле, для тих, хто хоче почути правду, можливо, інколи дещо шокуючу.

Читачам хочу побажати: ніколи не здавайтеся, ідіть вперед, до здійснення своїх мрій!