Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Стівен Джонс

Стівен Джонс — «Запах страха. Коллекция ужаса»
уривок з книги
Стівен Джонс — «Страхослов»
уривок з книги
Стівен Джонс
Стівен Джонс — оглядач, продюсер, режисер, кіно-публіцист, а також визнаний упорядник антологій в жанрах жаху і темного фентезі. Лауреат величезної кількості премій, найчастіше в номінації «Краща антологія».

Народився в Лондоні в 1953 році. У шкільні роки захопився літературою в жанрі жахів і фентезі. З 1967 року починає купувати і колекціонувати книги в жанрі хоррор. Початок колекції поклали книги видавництва Arkham House. У 1970 році Джонс вступив в Британську спільноту Фентезі, де підключився до написання збірок і антологій. Першим літературним досвідом Джонса стала підготовка випусків бюлетеня і журналів співтовариства.

Стівен Джонс — практично незамінний упорядник низки престижних збірок і антологій в жанрі жахів, серед яких «The Mammoth Books of ...», «Best New Horror», «The Mammoth Books of Best New Horror», «Dark Voices,« Dark Terrors »,« Fantasy Tales ». Крім того, Джонс упорядковував або брав участь в упорядкувані ще більш ніж десяти антологій, в тому числі працював разом з Нілом Гейманом і Ремсі Кемпбеллом.

Перу Джонса належать монографії про творчість таких авторів, як Клайв Баркер, Джеймс Герберт, Безіл Коппер, а також про вплив творчості Говарда Лавкрафта на літературу жахів Британії. Також він виступив як кінокритик, склавши огляди фільмів про чудовиськ, екранізацій творів Стівена Кінга і взяв участь у створенні путівника по серії фільмів «Повсталий з пекла», «Нічний народ», «Різник розуму» та інших. 

Стівен Джонс став володарем безлічі нагород, в тому числі премії Х'юго і численних премій Брема Стокера.