Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Ріхард Дюбель

Рихард Дюбель. Уривок із романа «Кодекс Люцефера»
Уривок із роману
Рихард Дюбель - Хранители Кодекса Люцифера
Уривок з роману
Рихард Дюбель - «Наследница Кодекса Люцифера»
Уривок з роману
Ріхард Дюбель

Ріхард Дюбель (5 жовтня 1962 в Ландсхут) — відомий німецький письменник і дизайнер. 

Ріхард Дюбель разом зі своєю родиною мешкає недалеко від міста Ландсхут. Визнаний одним з найуспішніших німецьких авторів історичних романів. 

Автор про себе

«Перші спроби перенести історії з голови на папір почалися через моє пристрасне захоплення науковою фантастикою. Я писав короткі оповідання і двічі займав з ними перші місця на кількох конкурсах. Це принесло мені корисні зв’язки. Наступні кілька років я був автором, художником та членом редакції декількох журналів (зокрема і видатного CAPRICORN). І мої захоплені відгуки про цей журнал з’явилися не тому, що третє спеціальне видання було цілком відведено мені, моїм розповідям та малюнкам. Видавці, Ханс і Моніка Герман, і їх дітище були справжньою опорною точкою зоряного неба наукової фантастики. 

Як і буває з підлітковими захопленнями, так сталося і в моєму житті: об’єктивна реальність, навчання, початок роботи, підвищення рівня майстерності, перші кар’єрні кроки призвели до поворотного моменту. Моє довге захоплення науковою фантастикою минуло й поступилося місцем новому захопленню — історії. Так і вийшло, що в спробі написати роман, я створив роман історичний. 

Це був: DIE ÄUSSEREN UMSTÄNDE DER SÜNDE. Історія в п’ятсот сторінок про Раймонда, який намагається до настання зими знайти нового мецената, і за цим звертається до єпископа, у якого є пара скелетів у шафі. Ця (і кілька наступних книг) були написані під сильним враженням від книг Реймонда Чандлера. Я писав псевдоісторичні детективні романи. Сподіваюся, що в них я вийшов за звичайні рамки історичного детектива. Мої зусилля були з лишком нагороджені: всі видавництва мої рукописи відхилили. 

Але на цьому історія не закінчилася. Я знайшов одне маленьке видавництво в Мюнхені, де мій рукопис і манеру письма не облаяли, а швидше навпаки. Так вийшов у світ мій другий написаний, але перший опублікований роман: Der Tuchhändler («Торговец»).»

Трилогія Ріхарда Дюбеля «Кодекс Люцифера», «Хранители Кодекса Люцифера» та «Наследница Кодекса Люцифера» мала величезний успіх, романи були переведені на 14 мов, планується екранізація творів.