Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Алісія Дін

Асілія Дін - «Сердце ведьмы»
Уривок з роману
Алісія Дін

Наскільки я себе пам`ятаю, я була ярим читачем і почала писати ще в юному віці. Одній з перших книг, які я прочитала і яка мене уразила, яка дійсно збудила в мені бажання писати, була книга Sweet, Savage Love by Rosemary Rogers. Я читала її вісім разів; перший раз – у віці 13 років... напевно, рано для такої книги…

В даний час мені подобається читати трилери, сучасні романи і книги про все надприродне. Мої улюблені письменники – Dennis Lehane, Michael Connelly, Jonathan Kellerman, Sharon Sala, Jordan Dane, Dean Koontz, Lisa Gardner, Merline Lovelace, Stephen King і багато-багато інших – неможливо перерахувати їх всіх!
Кілька років тому, усвідомивши своє бажання писати, я хвилювалася. Немає нічого більш цікавого для мене, ніж створення історій, якими я можу поділитися з іншими. Я знахожуся в Oklahoma Romance Writers of America, члени якої були для мене дійсно джерелом натхнення і заохочення, зокрема, одна особлива жінка, автор бестселерів Sharon Sala. Я також познайомилася з безліччю чудових людей завдяки The Wild Rose Press.

Три роки я жила до Канзасу Сіті, де полягала в Heartland Romance Writers. Мені пощастило: я познайомилася з багатьма приємними талановитими письменниками, що стали моїми друзями. Хоча тепер я повернулася в Оклахома Сіті, я вважаю Канзас Сіті своєю другою вітчизною.

У мене троє прекрасних, вже дорослих дітей і безліч родичів і друзів, які підтримують і заохочують мене в той час, як я продовжую перетворювати свою мрію на реальність.