Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Барбара Делінські

Барбара Делінські - Повернення
Уривок з роману
Барбара Делінські — «Миражи»
уривок з книги
Делінські Барбара - Наша тайна
Уривок з роману
Барбара Делінські

Барбара Делінські — творчий псевдонім. Також відома як Біллі Дуглас, Боні Дрейк. Справжнє ім`я Рут Грінберг. Народилася 9 серпня 1945 року в Бостоні, Массачусетс. У 1967 році закінчила  університет Тафтс і отримала ступінь бакалавра за фахом психологія. У 1969 році отримала ступінь магістра по соціології в коледжі Бостона.

На написання і пошук матеріалів для свого першого романа вона витратила місяці, працюючи по сім днів в тиждень. І хоча багато чого змінилося з того часу — вона не видає барвисті книжки в м`якій обкладинці, не пише під псевдонімами, і навіть спробувала себе в написанні документальної літератури – багато що залишилося як і раніше — і це нелегка праця письменника.

Делінськи працює з восьми ранку до сьомої вечора: пише, проводить дослідження та інтерв`ю в своєму домашньому офісі в Ньютоні, Массачусетс. Час від часу доводиться також виконувати найменш приємну частину роботи: роз`їжджати по містах і проводити зустрічі з читачами. Делінськи працювала вчителем соціології в дитячих установах, була фотожурналістом і репортером до того, як остаточно присвятила себе белетристиці.

На початку кар`єри вона писала легкі романтичні книги в м`якій обкладинці під різними псевдонімами. Але, з тієї миті, як вона почала писати під ім`ям Делінськи,  як ускладнила  структуру сюжету – ситуація докорінно змінилася. Її книги перекладено на 25 мов, і розтиражовано більш ніж в 20 мільйонів копій!

У 2001 році вона видала свою першу роботу в жанрі документальної літератури «Таємниці вилікуваних від раку грудей». Для написання книги, вона використовувала результати інтерв`ю з 350 врятованих від раку грудей, а також з членами їх сімей. Вона зібрала колекцію порад для тих, хто бореться з хворобою. Будучи колись сама хворою раком грудей, Барбара передала всі доходи від продажу книги в центр досліджень ракових захворювань.

Барбара Делінськи прагне знаходити прекрасне і романтичне у всьому! Коли її запитали : «Як Вам вдалося завоювати читачів своїми любовними романами?». Вона відповіла «Я сама одружена вже 25 років. Отже розуміюся в таких речах!». Коли вона не зайнята написанням книг, її улюбленим заняттям є кіякінг.

Деякі свої ідеї до неї приходять у душі: «Це нелегко, оскільки відразу записувати думки не дуже зручно, але іноді доводиться гукати чоловіка, щоб він це робив». Сімейний кіт, Челсі, названий на честь її романа «Страсти Челси Кейн».