Закрыть
Восстановите членство в Клубе!
Мы очень рады, что Вы решили вернуться в нашу клубную семью!
Чтобы восстановить свое членство в Клубе – воспользуйтесь формой авторизации: введите номер своей клубной карты и фамилию.
Важно! С восстановлением членства в Клубе Вы востанавливаете и все свои клубные привилегии.
Авторизация членов Клуба:
№ карты:
Фамилия:
Узнать номер своей клубной карты Вы
можете, позвонив в информационную службу
Клуба или получив помощь он-лайн..
Информационная служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Если Вы еще не были зарегистрированы в Книжном Клубе, но хотите присоединиться к клубной семье – перейдите по
этой ссылке!
УКР | РУС

Андрей Кокотюха

Андрей Кокотюха – «Бои без правил»
Отрывок из детектива
Андрей Кокотюха — «Вогняна зима»
отрывок из книги
Андрей Кокотюха - «Двойная западня»
Отрывок из романа
Андрей Кокотюха — «Найти и уничтожить»
отрывок из книги
Андрей Кокотюха — «Таємне джерело»
отрывок из книги
Андрей Кокотюха — «Охота на маршала»
отрывок из книги
Андрей Кокотюха — «Осінній сезон смертей»
отрывок из книги
Андрей Кокотюха — «Чорний ліс»
отрывок из книги
Андрей Кокотюха — «Чужие скелеты»
отрывок из книги
Андрей Кокотюха — «Червоний»
отрывок из книги
Андрей Кокотюха — «Багряний рейд»
отрывок из книги
Андрей Кокотюха — «Легенда о Безголовом»
отрывок из книги
Андрей Кокотюха — «Біла ніч»
отрывок из книги
Вижити й перемогти: історична драма в голлівудському форматі
рецензия на роман А.Кокотюхи «Найти и уничтожить»
Андрей Кокотюха

Андрей Кокотюха — украинский писатель, сценарист и журналист. Родился 17 ноября 1970 года в городе Нежин, в семье сварщика и медицинской сестры. Первое художественное произведение написал в 7 лет. Хотя, собственно, художественные качества этого произведения до сих пор никем не оценены. До 12 лет читал и писал только сказки.

Мечтал стать библиотекарем. Работал сборщиком мебели, разнорабочим и каменщиком. Закончил факультет журналистики Киевского национального университета им Т. Шевченко.

Первый рассказ опубликовал в 1987 году. В 1991 году написал уголовную повесть «Шлюбні ігрища жаб», которая получила в 1995 году награду издательства «Факел». В 1996 году повесть вышла отдельной книгой и стала называться «романом». Этот роман получил положительную оценку от родителей и друзей автора и широкую негативную огласку в прессе. Благодаря этому Кокотюха стал одним из известных современных писателей.

С 1994 до 1998 года Кокотюха работал упаковщиком книг. В этот период он сумел организовать более ста «гастролей» молодых украинских писателей в семнадцати регионах Украины. В 1998 году уволился и стал работать журналистом. 

Андрей Кокотюха пишет на русском и украинском языках. По одной из его журналистских публикаций на студии им. А. Довженко сняли фильм под названием «Тупик». Также были экранизированы его детективные романы «Темная вода», «Легенда о безголовом», триллер «Ползет змея». Написал сценарии для нескольких документальных фильмов из цикла «Криминальные истории» на канале ISTV. За отдельную плату писал «женские» рассказы. Автор постоянно сотрудничает с наиболее популярными украинскими газетами, журналами и телеканалами. Произведения Кокотюхи были отмечены множеством наград. В 2012 году стал «Золотым писателем Украины».

Кокотюха любит литературу, кино, алкоголь и собирать грибы. Равнодушен к политике, спорту, кофе, однополому сексу и наркотикам. Не любит украинских политиков, футбол, борщ, вареники, макароны, школьный предмет — химию, своего бывшего классного руководителя, Филиппа Киркорова и Виктора Павлика, ездить на общественном транспорте, стоять в очередях, чего-то ждать в государстве и от государства, работать в сельском хозяйстве.

Книги этого автора
Любов затьмарює розум. У цьому переконується Анна Вольська, дізнавшись про закоханість Христі, своєї відданої помічниці. Анна підозрює, що на недосвідчену дівчину полює задля забави цинічний світський спокусник. Однак незабаром викритий залицяльник сам стає жертвою київських вампірів - так охрестив таємну спільноту друг Анни, репортер Гліб Коваленко.   Читать далее »
200
180 грн
Добавить в корзину
Київський «авторитет» наймає двох професійних убивць — Антона й Віту — виконати замовлення на ліквідацію непоступливого бізнесмена у Сполучених Штатах. Пара майстерно «розв’язує» проблему   Читать далее »
249
225 грн
Добавить в корзину
Останні дні лютого 2022 року — і перші дні масштабного російського вторгнення в Україну. Офіцер військової розвідки Влад Хмара виконує завдання під прикриттям охоронця житлового комплексу в стратегічно важливому районі Києва. Він змушений приховати правду про себе і від колег по роботі, і від нових товаришів по службі.   Читать далее »
350 грн
Добавить в корзину
Дія роману відбувається у містечку Дунаївцях на Поділлі. Тут орудує маніяк, котрий убиває людей, відрубує їм голови та заховує невідомо де, а тіла нещасних залишає у людних місцях   Читать далее »
249
225 грн
Добавить в корзину
Лора Кочубей — домосідка. Вона не любить відряджень, тож не збиралася затримуватися у Чернігові. Розбереться із проблемною нерухомістю швидко, гадала вона. Але все пішло не так після раптової смерті конкурента   Читать далее »
200
180 грн
Добавить в корзину
Лора Кочубей їде до Житомира, щоб залагодити дрібну проблемку, яку створив охоронець банку Вадим. Його дружина Зоя переконана: колишня свекруха, Віра Домонтович, його зурочила   Читать далее »
200
180 грн
Добавить в корзину
Їм закидають масові вбивства вчителів. Бандерівцям місце в ГУЛАГу, де вони... можуть бути корисними. Замість скніти в таборах, ватажок повстанців Данило Червоний наводить там лад! І нехай він планує втечу, йому єдиному до снаги підкорити своїй волі ув’язнених   Читать далее »
315
290 грн
Добавить в корзину
Одного не надто прекрасного для себе дня школяр Арсен Гірник потрапляє з Києва на Волинь. Нібито нічого дивного — але потаємні двері ведуть із київського підвалу просто у волинські ліси. У часи, коли українські повстанці чинили опір російським окупантам...   Читать далее »
220
200 грн
Добавить в корзину
Червоний

1 оценка

Їм закидають масові вбивства вчителів. Бандерівцям місце в ГУЛАГу, де вони... можуть бути корисними. Замість скніти в таборах, ватажок повстанців Данило Червоний наводить там лад   Читать далее »
200
180 грн
Добавить в корзину
Шукачі скарбів повертаються! Тепер герої, котрі одного разу вже розкрили таємницю козацького скарбу, вирушають на мальовниче Поділля. Тут є старовинний княжий замок і похмурі лабіринти підземних печер   Читать далее »
220
200 грн
Добавить в корзину
Це неймовірна історія! Повстанський командир Данило Червоний не пропав безвісти після зухвалої втечі з табору смерті. Вояк УПА вижив і переміг у нелюдських умовах вічної воркутинської мерзлоти   Читать далее »
200
180 грн
Добавить в корзину
Чорний ліс

6 оценок

Андрій Кокотюха знову звертається до теми українського повстанського руху в роки Другої світової війни. У Чорному лісі на Волині українці ведуть смертний бій на три фронти: з німцями, росіянами та поляками   Читать далее »
200
180 грн
Добавить в корзину
Третя частина популярної детективної серії з життя сучасних школярів, що полюють за скарбами, пропонує ще більше пригод і несподіваних відкриттів. А ще нагадує: свою країну треба любити...   Читать далее »
220
200 грн
Добавить в корзину
Максим Коломієць, колишній радянський міліціонер, потім — в’язень ГУЛАГу та диверсант, волею долі потрапляє у волинські ліси та приєднується до українських повстанців   Читать далее »
200
180 грн
Добавить в корзину
Біла ніч

21 оценка

Увага! Продукція сексуального характеру або інша продукція з віковим обмеженням. Продаж неповнолітнім заборонено. Продаж відповідно до вікового обмеження.
Максим Коломієць на прізвисько Східняк стає командиром безстрашного летючого відділу, який здійснює диверсійні військові операції. Через особливу тактику, складається враження, що відділ Східняка діє в кількох місцях одночасно і він сам — невловимий   Читать далее »
200
180 грн
Добавить в корзину
Червоний

13 оценок

У кінообкладинці! Похвала від ворога — то найліпша похвала… Ця книжка — це три розповіді про Данила Червоного від його найзапекліших ворогів   Читать далее »
175
160 грн
Скоро снова продаже
Понад три століття ведуться пошуки скарбу — бочки золотих монет. І ось у наші дні школярі випадково наближаються до розгадки таємниці. Тепер на Даньку, Богдана і Галку чекають неймовірні пригоди!   Читать далее »
220
200 грн
Добавить в корзину
Київський слідчий Платон Чечель викриває жорстокого вбивцю юних дівчат — доньку таємного радника з Петербурга. Та панянка гине за тих самих обставин, що і її жертви, тож впливові родичі звинувачують Чечеля в наклепі   Читать далее »
270 грн
Добавить в корзину
Літо 1911 року. Колишній київський слідчий, а тепер вигнанець Платон Чечель виконує в Полтаві делікатне доручення. Але його затримує в місті ще одна історія — не кримінальна, а містична   Читать далее »
270 грн
Добавить в корзину
Зима 1913 року. Колишній київський слідчий, а тепер вигнанець Платон Чечель виконує в Харкові делікатне доручення. На запрошення господарів він приєднується до компанії гостей у їхньому маєтку   Читать далее »
270 грн
Добавить в корзину
Чи може жінка щось тямити у слідстві? На початку ХХ століття мало хто відповів би ствердно. Тому ніхто не хотів слухати молоду вдову Анну Вольську   Читать далее »
200
180 грн
Добавить в корзину
1916 рік, Чернігів. Третій рік триває Перша світова війна. Детектив Платон Чечель, колишній поліцейський, мобілізований на військову службу. Але це прикриття: він виконує неофіційні завдання командування та розкриває військові злочини в тилу   Читать далее »
270 грн
Добавить в корзину
1919 рік, Катеринославщина. Колишній поліцейський-вигнанець Платон Чечель служить у петлюрівській розвідці. Виконуючи таємне завдання в глибокому ворожому тилу, Платон опиняється в пастці   Читать далее »
270 грн
Добавить в корзину
Рання осінь 1901 року. Безслідно зникає юна донька депутата Думи. Та поліція не може оголосити дівчину в розшук офіційно. Адже в такому разі розкриється неприємний факт   Читать далее »
200
180 грн
Добавить в корзину
Працівник полтавської філії банку з гарною репутацією виявився шахраєм і втік. Справа нудна, рутинна, і Лора Кочубей береться за неї лише через нагоду поміняти оточення. Але невдовзі знаходять труп, і тепер шахрая вже підозрюють у вбивстві спільника. Далі несподіваний поворот: убитий напередодні смерті отримав на смартфон загадкову погрозу - чорну піратську мітку з написом "Вирок". Відтак виявляється, що схожі мітки отримали ще кілька людей.   Читать далее »
200
180 грн
Скоро снова продаже
Комплект із 3-х книг. Лора Кочубей — домосідка. Вона не любить відряджень, тож не збиралася затримуватися у Чернігові. Розбереться із проблемною нерухомістю швидко, гадала вона. Але все пішло не так   Читать далее »
470
430 грн
Скоро снова продаже
Увага! Продукція сексуального характеру або інша продукція з віковим обмеженням. Продаж неповнолітнім заборонено. Продаж відповідно до вікового обмеження.
Андрій Кокотюха знову звертається до теми українського повстанського руху в роки Другої світової війни. У Чорному лісі на Волині українці ведуть смертний бій на три фронти: з німцями, росіянами та поляками   Читать далее »
470
430 грн
Добавить в корзину
Поліцейські теж потрапляють за гради — за гріхи своїх колег. Так сталося з Сергієм Горілим: він відсидів за своє й чуже. Повернувся до рідного Конотопу, треба починати життя з чистого аркуша. Але ніким, крім сищика, бути не може   Читать далее »
250
225 грн
Добавить в корзину
1991 рік, спекотне літо. Семеро молодиків раптом отримують шанс швидко розбагатіти. На кону — один мільйон, гроші допоможуть кожному з них вирішити власні проблеми   Читать далее »
250
225 грн
Добавить в корзину
Рання осінь 1981 року. На Тернопільщині один за одним помирають партійні та комсомольські діячі. Причина смерті — випили джерельної води. І не простої: біля села, де знаходять тіла, є джерело Святої Варвари   Читать далее »
300
270 грн
Добавить в корзину
Электронные книги этого автора
Любов затьмарює розум. У цьому переконується Анна Вольська, дізнавшись про закоханість Христі, своєї відданої помічниці. Анна підозрює, що на недосвідчену дівчину полює задля забави цинічний світський спокусник   Читать далее »
115
105 грн
Добавить в корзину
Чи може жінка щось тямити у слідстві? На початку ХХ століття мало хто відповів би ствердно. Тому ніхто не хотів слухати молоду вдову Анну Вольську   Читать далее »
115
105 грн
Добавить в корзину
Рання осінь 1901 року. Безслідно зникає юна донька депутата Думи. Та поліція не може оголосити дівчину в розшук офіційно. Адже в такому разі розкриється неприємний факт   Читать далее »
115
105 грн
Добавить в корзину
Лора Кочубей їде до Житомира, щоб залагодити дрібну проблемку, яку створив охоронець банку Вадим. Його дружина Зоя переконана: колишня свекруха, Віра Домонтович, його зурочила   Читать далее »
115
105 грн
Добавить в корзину
Працівник полтавської філії банку з гарною репутацією виявився шахраєм і втік. Справа нудна, рутинна, і Лора Кочубей береться за неї лише через нагоду поміняти оточення. Але невдовзі знаходять труп, і тепер шахрая   Читать далее »
115
105 грн
Добавить в корзину
Чорний ліс

15 оценок

Друга світова війна. Чорний ліс на Волині. Українцям довелося на смерть битися на трьох фронтах: із німцями, росіянами та поляками. Максиму Коломійцю — колишньому міліціонерові з Миргорода   Читать далее »
115
105 грн
Добавить в корзину
У загоні УПА Максиму не довіряють. Бо він – колишній радянський диверсант, східняк. Саме туди, на Лівобережжя, у глибокий тил радянських військ і відправляють Максима Східняка та його групу. Він знає, що серед бійців є його особистий ворог. Вони потрапляють у засідку   Читать далее »
115
105 грн
Добавить в корзину
Це неймовірна історія! Повстанський командир Данило Червоний не пропав безвісти після зухвалої втечі з табору смерті. Вояк УПА вижив і переміг у нелюдських умовах вічної воркутинської мерзлоти   Читать далее »
115
105 грн
Добавить в корзину
Лора Кочубей — домосідка. Вона не любить відряджень, тож не збиралася затримуватися у Чернігові. Розбереться із проблемною нерухомістю швидко, гадала вона. Але все пішло не так після раптової смерті конкурента   Читать далее »
115
105 грн
Добавить в корзину