Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Новинки від видавництва КСД у 2022 році

25 січня 2022 р.

Новинки від «Клубу Сімейного Дозвілля», які будуть обов’язково читати у 2022 році!

Видавнича справа працює таким чином, що робота над новими книжками починається задовго до появлення паперового втілення. Переклад, редагування, корегування, підготовка обкладинки та маркетингові активності – над усім цим вже активно працюють у «Клубі Сімейного Дозвілля», готуючи довгоочікувані новинки 2022 року. Отже, до вашої уваги книжки, які будуть обов’язково читати у 2022 році!

Стівен Кінг новий роман «Біллі Саммерс»

Довгоочікувана новинка, бестселер The New York Times, відзнаки від The Rolling Stones та Esquire, найбільш знаковий роман за версією The Guardian – все це про новий нетиповий роман Стівена Кінга. Біллі Саммерс завжди влучає в ціль. Він — найманий убивця і ветеран іракської війни. Смертоносний снайпер, що завжди у грі. Його переконання дозволяють убивати лише дійсно поганих людей. Але Біллі вирішує зав’язати. Лишилось останнє замовлення, останній влучний постріл. Проте замовник не квапиться з оплатою. Навпаки: люди замовника починають полювання на самого Біллі. І мішенню для ще одного, тепер уже дійсно останнього пострілу може стати він, снайпер…

Карлос Руїс Сафон «Марина»

Зі слів самого Сафона, це його найулюбленіша книжка з усіх, що він написав. Наше видавництво готує останню книжку автора, яка ще не була нами видана.

Іспанія. Барселона. Весна. Один із чергових на Французькому вокзалі дізнається в натовпі юнака, оголошеного в розшук. Цілий тиждень його шукали знайомі, друзі, викладачі школи-інтернату. Поліція збилася з ніг. Де він був весь цей час? Як провів ці дні? «У кожного з нас є секрет, старанно замкнений на всі замки в темному кутку на горищі душі» – так Оскар починає свою розповідь про ту дивну чарівну ніч, коли доля подарувала йому зустріч з Мариною.

Пола Гоукінз «Повільне горіння»

Лора багато разів була підсудною. Її вважають небезпечною та неадекватною. А вона повсякчас бачить перед собою світло фар та обличчя материного коханця… Чому вона досі пам’ятає це? 

Міріам стала свідком того, як Лора покидала місце злочину зі слідами крові на одязі. Проте життя навчило Міріам не довіряти побаченому. Бо інколи людина просто опиняється не в тому місці не в той час. Як її мертва подруга…

Карла й досі не оговталася від жорстокого вбивства племінника. Вона переконана: на зло здатен кожен. І ладна на все, аби довести цю істину. 

Три жінки. Один убивця.

Джоджо Мойєс «Вілла нашого кохання»

Приморське містечко Мергем — утілення порядності, пристойності та сумирності. Усі його містяни — шановані громадяни, що провадять свої життя саме так, як належить у поважному суспільстві. Усі, крім мешканців вілли «Аркадія». Надто вже вони яскраві, надто пристрасні, надто нахабно відкидають традиції та умовності. Який скандальний приклад для мергемської молоді! Зокрема, для загальної улюблениці Селії, її названої сестри Лотті, їхнього вірного друга Джо. Вілла подарує їм любов і прокляття, страждання і щастя…

Майже п’ятдесят років по тому занедбану віллу «Аркадія» відроджує новий власник. Під час реставрації однієї зі стін дизайнерка Дейзі виявляє стінопис, а на ньому —  людей, історіями яких дихають стіни «Аркадії». Дейзі мусить повернути віллу до життя — а з нею і саму себе. Таємниці «Аркадії» терпляче чекають, щоб на них пролили світло…

Джо Аберкромбі «Останній аргумент королів» — фінальна частина трилогії

На числені прохання читачів видавництво завершує фантастичний цикл автора «Перший закон»

Король помер, хай живе король! Вибори — ось нова турбота інквізитора Ґлокти, а вірніше, «видобуток» голосів за «правильного» кандидата. І він вдається не тільки до підкупу та шантажу, щоб досягти своєї мети. Однак Ґлокту набагато більше цікавить розслідування закулісних інтриг, адже із таємничої мандрівки на край світу повернувся Перший з-поміж магів Баяз, і в нього є інший претендент на Корону.

Річард Докінз «Оповідь предка. Подорож до початку еволюції»

Що спільного у нас, сучасних людей, з рослинами та бактеріями? Напевно, ви зараз скажете: «абсолютно нічого». І тут же помилитеся. Довести існування загальної історії і предків береться відомий у всьому світі вчений - натураліст – Річард Докінз. У цій книзі автор відправляється в подорож, яка починається з наших днів і веде в глиб століть, на чотири мільярди років тому. Від людини розумної до перших мікроорганізмів. Усі розділи книжки подаються у формі розповіді, кожен раз від особи нового персонажа. Починається словами хлібороба і просуваючись до витоків нашої історії у самому кінці читач почує розповідь кольорової капусти.

Денніс Лігейн «Острів Проклятих»

До тюремної лікарні для божевільних злочинців прибуває судовий пристав Тедді Деніелс зі своїм новим напарником, щоб розслідувати дивне зникнення однієї з пацієнток. Це не єдина загадка, яку таїть острів Проклятих. Поступово Тедді стає ясно, що на острові все не так, як здається, і щоб вибратися з павутини брехні, йому навряд чи доведеться розраховувати на когось, крім себе. Тим часом на острів обрушується ураган, який обриває всі зв'язки з материком, і тонка грань, що відокремлює світ нічних кошмарів і божевілля від реальності, стає дедалі хиткішою…

Роман Денніса Лігейна «Острів Проклятих» став світовим бестселером і був перекладений багатьма мовами, а режисер Мартін Скорсезе зняв за ним однойменний трилер із Леонардо Ді Капріо у головній ролі.

Донато Каррізі «Я - безодня»

Донато Каррізі – популярний італійський письменник та сценарист, майстер захопливих детективних історій та трилерів, в доробку автора твори, які вже перекладені у більше ніж 20-ти країнах світу загальним накладом 3 мільйона примірників.

Вранці Чистильник працює на березі озера Комо і захоплено розглядає сміття, тому що сміття завжди розповідає про людей чисту правду. «Я невидимка», — думає Чистильник і ще не знає, що помиляється. Він взагалі багато чого не знає. Чистильник не знає, що зараз підніме голову, подивиться на озеро — і його невидиме життя, в якому повно гірких спогадів і ще більше кривавих таємниць, дасть текти, готова піти на дно. І що одна змучена тринадцятирічна дівчинка з фіолетовою чубчиком ось-ось гляне на нього — і справді побачить. І що Мисливець, надламана жінка, яка роками рятує жертв домашнього насильства, вже взяла слід і шукає його. Чистильнику поки що не відомо, що вони троє, люди без імен, замкнені кожен у своєму особистому жаху, звивистими шляхами йдуть до загальної вибухової розв'язки, а їхню долю вирішить озеро Комо, яке приховує і видає чужі секрети, коли і як йому заманеться.

 

Надія Гуменюк «Та, що ламає вітер» 

По закінченні Другої світової війни сімнадцятирічна Настя приїхала вчителькою у волинське село. З першої зустрічі молода красуня запала в серце капітану Круглову. Пообіцяв він зробити з неї огранений діамант, щоб сяяла лише для нього. Дорогими подарунками засипав, життям її розпоряджався. Та серце Настине сповнювалося щастям, коли на Романа дивилася, дарма що в нього зі статків лише звинувачення в неблагонадійності. Але загнав капітан її в пастку, як здобич…

Дарина Гнатко «Він звав її Сандрою»

Популярність та унікальність творів сучасної української письменниці Дарини Гнатко – це суміш волелюбності українського народу та історії нашого козацького краю. Кожен з її романів, який виходив друком у «Клубі Сімейного Дозвілля» ставав бестселером та був декілька разів перевиданий. І ось, шанувальники творчості Дарини Гнатко дочекалися на нову захоплюючу історію – «Він звав її Сандрою»!

Сергій Плохій «Ядерне безумство: історія кубинської ракетної кризи»

Сергій Плохій — професор історії та директор Українського наукового інституту Гарвардського університету, лауреат Шевченківської премії. Один з провідних спеціалістів з історії Східної Європи. Входить до складу наукової ради Українського історичного журналу. Є автором дев’яти книжок, зокрема The Last Empire («Остання імперія»), яка нагороджена премією Ліонеля Ґельбера і премією Антоновичів.

Сьогодні ми живемо в «другу ядерну еру», що відрізняється таким же «балансуванням на межі ядерної війни», яке спостерігалося у 1950-х і на початку 1960-х років. Різниця, однак, у тому, що зараз ми ставимося до цієї загрози з набагато меншою серйозністю, ніж у 1962 році. Як зазначає Плохій, «сьогодні з'явилися світові лідери, які готові безцеремонніше розпоряджатися ядерною зброєю та оцінювати перспективи ядерної війни», чим це робили президент США Джон Кеннеді та радянський лідер Микита Хрущов.

Кріс Воллес, Міч Вайсс «Зворотний відлік 1945 року: атомна бомба та 116 днів, які змінили світ»

Кріс Воллес — журналіст, ведучий на стрімінговому сервісі CNN+, у минулому ведучий «Fox News Sunday» на Fox News. Володар низки престижних нагород за свою професійну діяльність, зокрема премії Пібоді та трьох премій «Еммі». Міч Вайсс — журналіст-розслідувач Associated Press, лауреат Пулітцерівської премії. Автор і співавтор дев’яти книжок.

Шостого серпня 1945 року на Хіросіму було скинуто атомну бомбу. Ця подія в одну мить затягнула світ у нову добу — добу зброї, наділеної такою нищівною могуттю, що перед нею не встоїть геть нічого.

Та цього ніколи б не сталося без волі людей, які санкціонували, розробляли та готували атомну зброю до використання. Журналісти Кріс Воллес та Міч Вайсс зазирають за лаштунки створення бомби, знайомлять із тими, хто так чи інакше долучився до історії бомби, відкривають їхні мотивації, сумніви та моральні конфлікти. Це історія Джуліуса Роберта Оппенгеймера та його команди науковців у Лос-Аламосі, новопризначеного президента США Гаррі Трумена, військового льотчика, полковника Пола Тіббетса та його підлеглих. Однак так само це історія дівчинки на ім’я Хідеко Тамура з Хіросіми, чиє життя невдовзі зміниться до невпізнанності через появу досі небаченої зброї.

Також готуємо до друку завершення циклів Френка Герберта «Капітул Дюни» та Лі Бардуго «Руїна та відновлення. Книга 3». 

Художня література буде представлена новими романами українських письменниць Ольги Саліпи «Шанці» та Ганни Ткаченко «Тікаючи від війни», вийдуть друком романи Фенні Флеґґ «Різдво та червоний кардинал», Андрія Кокотюхи «Чорна мітка. Павутиння мороку. Книга 3» та Мітча Елбома «П’ятеро, котрих зустрінеш на небесах».

Влітку-восени плануються до друку: книга Саймона Беккета «Хімія смерті», світовий бестселер Лізи Тадео «Три жінки» й продовження циклу книг Тесс Ґеррітсен «Місце вбивства» та «Гробове мовчання». 

Також цього року Клуб порадує шанувальників творчості Аґати Крісті новою серійною підпискою та декількома виданнями. 

Нон-фікшн буде представлений книжками Міка Вікінга «Будинок хюґе», Джорджа Саймона «В овечій шкурі. Маніпулятор», Джошуа Фоєра «GASTRO OBSCURA. Найдивовижніші смачні місця планети», Яни Теллон-Хікс «Гарячі та безтурботні. Як думати, говорити та займатися омріяним сексом», Стефані Шталь «Ваша внутрішня дитина має знайти дім», а також іншими дивовижними та захоплюючими книжками!

Отже, читаємо та готуємося до новинок 2022-го року!
Зверніть увагу! Це частина проектів, які видавництво «Клуб Сімейного Дозвілля» планує видати у 2022 році. Подано робочі назви творів та обкладинки. 



Коментарі: 42
Оцінка новини:
Samuliak

on-line
Оцінка новини: 5
Анонси щодо видання Каррізі, Лігейна, Фенні Флегг, Поли Гоукінз та інших не може не тішити! Але все-таки погоджусь з іншими членами клубу, що з нетерпінням очікую перевидання «»Під куполом« Кінга та продовження циклу Тесс Геррітсен ( цю серію клуб почав видавати ще в 2016 році, на сьогоднішній день на моїх книжкових полицях є всі 7, які були видані, а книг у циклі - 12! Якось змирилась, що клуб видає по одній книзі в рік, а в 2022 навіть у планах немає! не знаю чи вистачить терпіння в когось чекати на продовження, якщо клуб такими темпами видаватиме книги.... є побоювання, що ця серія не буде видана повністю, як і багато інших... тому, або видавайте всі книги, або не беріться за цикли!
30 січня 2022 р. в 03:05
Рейтинг відгуку:
15
Артем

on-line
Оцінка новини: 5
Класно) А щось із старих книг Кінга буде? Ніби десь у коментарях писали що буде «команда скелетів». Хотілося б щоб усього Кінга переклали, там не так і багато залишилось. І про Сандерсона не забудьте)

admin Tatyana Osmachko:
З класичних творів С.Кінга до публікації в четвертому кварталі 2022 року заплановано роман «Темна половина». Класичних збірок автора в поточному році не плануємо видавати.
26 січня 2022 р. в 11:34
Рейтинг відгуку:
12
SmileMan

on-line
Кінг, Сафон, Докінз, Герберт і Аберкромбі радують, але як на рахунок ранніх творів Кінга і завершення (передісторія) Фундації Азімова?

admin Tatyana Osmachko:
Передісторія "Фундації" поки не планується Клубом. Планий Клубу на 2022 рік вже анонсовані на сайті.
26 січня 2022 р. в 12:31
Рейтинг відгуку:
12
Олександр Олексійович

on-line
Вітаю! А чи буде перевидано «Під Куполом» Стівен Кінг? Дякую

admin Tatyana Osmachko:
У найближчому асортименті поки не анонсовано.
26 січня 2022 р. в 10:29
Рейтинг відгуку:
11
Дар'я

on-line
Оцінка новини: 5
Величезна дяка за Аберкромбі!!!)))
26 січня 2022 р. в 10:16
Рейтинг відгуку:
10
Усього коментарів: 42
Показано з 1 по 5
info
Тільки постійні клієнти КСД мають можливість залишати коментарі. Якщо ви постійний клієнт КСД, будь ласка, авторизуйтеся.
Поделиться в Facebook
Поділитися
Поділитися