Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Видавничі плани КСД на 2023 рік!

19 грудня 2022 р.

Привіт-привіт! 

Ділимося з вами планами видавництва КСД на 2023 рік.
Багато анонсованих книжок 2022 року було перенесено, тому їх ви побачите у новому році. А ми привідкриємо завісу таємниці, що ще цікаве слід очікувати ;)

Почнемо з найпопулярніших читацьких запитів: Що видасте з Кінга та Аґати Крісті? Коли очікувати нову книгу Тесс Ґеррітсен? 
Як відповіли колеги з видавництва: «Кінга видаватимемо ВСЕ!». Найближчу новинку очікуйте вже у лютому — «Довга Хода», а наступну приблизно у травні — «Казка». Також робота ведеться з випуску книг «Dolores Claiborne» та «The running man. Thinner». 

Доповнення: Друзі, звісно, не за один рік (це просто неможливо) і не заборонені книги, наприклад, «Rage». Ми маємо наміри видавати всі можливі книги автора та докладаємо зусиль аби порадувати вас і перевиданнями давно випущених книг. 

Щодо Аґати Крісті — це має бути дуже насичений рік. Новинку ви отримаєте вже наприкінці грудня 2022 року — «Таємничий суперник», і ми будемо дуже вдячні вашим відгукам! У планах на 2023 книги Крісті виходитимуть майже щомісяця: березень — «Сумний кипарис (роб. назва)», квітень — «Кривий будиночок», вересень — «Німий свідок». І ще 7 книжечок з серії пригод Пуаро.

Цикл моторошних трилерів Тесс Ґеррітсен плануємо завершити до кінця 2023 року. Наближчі новодруки: лютий — «Дівчина, яка мовчить», червень — «Останній, хто помре (роб. назва)», серпень — «Померти знову (роб. назва)», жовтень — «Я знаю секрет (роб. назва)», грудень — «Послухай мене (роб. назва)».

Культову книгу Чака Поланіка «Невидимі монстри» українською очікуйте вже у травні. Його твори унікальні своїми сюжетами та проблематикою, яку висвітлює автор. Сподіваємося на такий же шалений успіх, як і раніше видані романи. 

Приємна новина для прихильників творів Саймона Беккета — очікуйте другу книгу автора «Увінчено кістками (роб. назва)» орієнтовно у квітні 2023 року. Перший його твір вийшов зовсім нещодавно і мав шалений успіх серед читачів. Тож, хто ще не встиг прочитати книгу «Хімія смерті. Перше розслідування» — у вас ще є час це зробити!

У найтемніші часи нам всім не вистачає чогось світлого і затишного, тому у наступному році ми порадуємо читачів новинкою від Міка Вікінґа про щастя по-датськи — «Будинок хюґе», аби кожен зміг влаштувати вдома комфорт. Гортаючи його книги надихаємося на нові звершення, набираємося сил та енергії.

Серед романтичних творів видаємо книгу Джоджо Мойєс «Де живе кохання», перевидаємо у новому дизайні і плануємо продовження циклу книг Джоан Гарріс «Шоколад. Книга 1» («The Lollipop Shoes», «Peaches for Monsieur le Cure», «The Strawberry Thief») і позацикловий новодрук Кіри Касс «Тисяча ударів серця», відомої своєю популярною серією «Відбір».

До перевидання у новій обкладинці долучилася і книга Елени Ферранте — «Брехливе життя дорослих». Книга стала дуже популярною своїми складними стосунками між батьками і дітьми, що готується серіал від Netflix. Читайте книгу і дивіться серіал разом з нами!

Очікуйте українською твір Лорана Гунеля «Пробудження (роб. назва)». Сподіваємося, що книга посяде своє почесне місце у серцях читачів. Автор пише легко та зрозуміло на духовні та моральні теми, спонукаючи до роздумів і зміни життя. 

Видавництво працює над випуском довгоочікуваних книг Брендона Сандерсона і Патріка Ротфуса, а також над книгою Денніса Лігейна «Острів проклятих». Робимо все, щоб порадувати фанатів якомога швидше!

Раді анонсувати декілька новинок українських авторів, зокрема книгу Юрія Даценка «Життя вічне», збірку львівських історій «Львів. Париж. Круасани», роман Надії Гуменюк «І дощ не змиє всі сліди», та твори Світлани Талан «Душа Ніколь» і «Осіння весна (роб. назва)». 

Дякуємо, що ви з нами! Читайте найкраще!

 

Терміни виходу та деякі назви книг у статті неточні і можуть змінюватися у процесі роботи. Оригінальні обкладинки книг використано виключно для ознайомлення, українські видання можуть мати зовсім інше оформлення. 

 



Коментарі: 31
Оцінка новини:
Тетяна Сергіївна

on-line
Оцінка новини: 5
Тесс Ґеррітсен😍 найкращі новини)) залишилось лише вижити)
19 грудня 2022 р. в 13:38
Рейтинг відгуку:
29
Владислав Юрійович

on-line
Дуже вдячний за те, що так взялися за Аґату Крісті! Сподіваюся, що в майбутньому Клуб видасть всі книги авторки)
20 грудня 2022 р. в 00:41
Рейтинг відгуку:
22
Skorohodova

on-line
Оцінка новини: 5
5 книжок Т. Ґеррітсен за рік😍🥰 КСД ви молодці.
19 грудня 2022 р. в 21:32
Рейтинг відгуку:
21
Володимир Васильович

on-line
Оцінка новини: 5
Скажіть, будь ласка, чи буде додатковий наклад перших томів Ротфуса і Сандерсона?
21 грудня 2022 р. в 09:28
Рейтинг відгуку:
10
Борис Борисович

on-line
Скажіть будь ласка, чи плануєте знову розсилати паперові каталоги? Бо я пишу від імені свого батька, який живе в далекому селі, не має Інтернету і не може відвідувати книгарню. Каталог для нього був чи не єдиною можливістю обирати книжки самостійно, а не з моїх слів.

admin Nataliia Zhuravlova:
Добрий день! Друк та розсилання каталогів поки не планується. Ви завжди можете зателефонувати на гарячу лінію КСД, вам підберуть літературу за вашими вподобаннями!
22 грудня 2022 р. в 22:40
Рейтинг відгуку:
9
Усього коментарів: 31
Показано з 1 по 5
info
Тільки постійні клієнти КСД мають можливість залишати коментарі. Якщо ви постійний клієнт КСД, будь ласка, авторизуйтеся.
Поделиться в Facebook
Поділитися
Поділитися