Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Телефонують незнайомці? Будьте уважні!

6 лютого 2023 р.

Шановні читачі! 

У зв’язку з отриманням скарг щодо дзвінків від підозрілих осіб, хочемо повідомити клієнтам КСД наступне: 

  1. Згідно з умовами нашої співпраці і політики безпеки Книжкового клубу «Клуб сімейного дозвілля» надані Вами персональні дані не передаються у розпорядження жодним іншим власникам чи компаніям для їх самостійного використання.
  2. Умови та результати конкурсів і розіграшів, які проводяться Клубом, публікуються на нашому офіційному сайті та у соцмережах.
  3. При публікації результатів конкурсу ви можете завантажити офіційний документ, де зафіксовано метод проведення розіграшу, імена призерів та зазначено всі подарунки. Документ затверджено підписами незалежної комісії.
  4. Ми самостійно телефонуємо нашим призерам і повідомляємо про перемогу. При цьому щасливчикам не потрібно нічого додатково купувати або заповнювати сторонні анкети на сайті. 
  5. Ви завжди можете дізнатися про умови конкурсу або результати у наших консультантів за телефоном 0 800 30 10 90, у працівників магазинів або менеджера у соцмережах. Інформація, яку ви отримали від сторонніх людей — не правдива. 
  6. Ми не вимагаємо у наших клієнтів номер банківської картки або будь-яку іншу особисту інформацію, яка дає доступ до грошових операцій. При сплаті замовлення на сайті, оплата проходить безпечно та конфіденційно через сервіс UAPAY.

Будьте обережні! 



Коментарі: 4
Оцінка новини: немає оцінок
ВІкенцІя

on-line
Мені теж декілька разів дзвонили щодо Bottega Verde. І кожного разу казала, що не буду замовляти косметику, що нехай не витрачають свій і мій час, але НЕ БУДУ замовляти. Хто хоче - той всерівно замовить, без дзвінків.
5 липня 2021 р. в 18:38
Рейтинг відгуку:
2
Антон Миколайович

on-line
Дякуемо за інформацію, шахраі добралися вже до книжного клюба! Нажаль!
1 липня 2021 р. в 17:55
Рейтинг відгуку:
1
Наталія Ярославівна

on-line
Давно виникає запитання: чи є офіційною «політикою» Клубу дзвінки на особі номери клієнтів з акційними пропозиціями, особливо по продукції Ботега Верді? Досить часті і набридливі дзвінки. Дякую.

admin Tatyana Osmachko:
Напрямок італійської косметики Bottega Verde – це окремий проект «Книжкового Клубу «Клуб Сімейного дозвілля». Клуб постійно працює над розширенням асортименту, пропонуючи своїм клієнтам не лише книжки, але й товари для дому, косметику італійського бренда Bottega Verde. Ваші персональні дані не передавались іншим компаніям для їх самостійного використання.
1 липня 2021 р. в 18:43
Рейтинг відгуку:
0
Валентин

on-line
Доречі в звязку з тим що я за кордоном, книги продовжую замовляти, і вписав мами номер, вона заберає книги і відсилає мені. Їй прийшла смс, привіт Валентине ви виграли мільйон чи два) дані могли взяти тільки у вас...
13 липня 2021 р. в 00:00
Рейтинг відгуку:
0
Усього коментарів: 4
Показано з 1 по 4
info
Тільки постійні клієнти КСД мають можливість залишати коментарі. Якщо ви постійний клієнт КСД, будь ласка, авторизуйтеся.
Поделиться в Facebook
Поділитися
Поділитися