Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Давід Лаґеркранц

Давід Лаґеркранц — «Дівчина у павутинні»
уривок з книги
Давід Лаґеркранц
Давід Лаґеркранц — шведський журналіст і письменник, найбільш відомий як автор останньої частині трилогії «Міленіум» Стіга Ларссона.

Народився 4 вересня 1962 року. Дитинство Лаґеркранца пройшло в інтелектуальному середовищі Швеції. Вивчав філософію і теологію в університеті, а також закінчив журналістську школу Гетеборга. За власним визнанням письменника, його світогляд сформувався під впливом ліворадикальної швецької еліти 1980-х.

Перший видавничий досвід отримав, працюючи на журнал автомобільної фірми «Volvo». Далі він перейшов до газети «Expressen» і працював там до 1993 року, висвітлюючи кримінальні події на рубежі 80-90-х років.

Давид Лагеркранц вперше опублікував автобіографію шведського мандрівника Горана Кроппа. У листопаді 2011 виходить спортивна біографія під назвою «Я — Златан», заснована на 100-годинному інтерв'ю Златана Ібрагімовича. Книга мала комерційний успіх, ставши найбільш продаваним бестселером в Швеції; була видана в 30 країнах. А сам автор отримав Августовську премію в 2012 році.

У грудні 2013 року стало відомо, що Лагеркранц закінчить четвертий том бестселера Стіга Ларссона. У березні 2015 Давид оголосив про успішне закінчення роботи над книгою. За його словами, він намагався дотримуватися літературного стилю Стіга Ларссона, однак зазначив, що не використовував його оригінальний рукопис. Реліз відбувся 27 серпня 2015 року за назвою «Дівчина в павутинні» в Стокгольмі.