Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Рене Моборн

Рене Моборн — «Стратегія Блакитного Океану. Як створити безхмарний ринковий простір і позбутися конкуренції»
уривок з книги
Рене Моборн
Рене Моборн — співдиректор INSEAD Blue Ocean Strategy Institute, один із авторів бестселеру «Стратегія блакитного океану».

Народилася Рене Моборн у Сполучених Штатах. Написала чимало статей, присвячених стратегії та менеджменту, які побачили світ на сторінках Academy of Management Journal, Management Science, Organization Science, Strategic Management Journal, Administrative Science Quarterly, Journal of International Business Studies, Harvard Business Review, MIT Sloan Management Review. 

Моборн посіла друге місце в рейтингу Thinkers 50 World’s Top Management Gurus. Це найвище місце в цьому рейтингу, яке коли-небудь посідала жінка. 2008 року Моборн здобула премію Nobels Colloquia Prize за лідерство в діловому й економічному мисленні, а також стала лауреаткою премії «Найкращі бізнес-лідери Франції» в категорії «Бізнес-стратегії». 2011 року Рене стала переможницею в номінації Strategy Award рейтингу Thinkers 50, цього ж року вона увійшла до Зали слави лідерів року за версією часопису Fast Company. 2012 року Рене опинилася в числі п’ятдесяти найкращих професорів бізнес-шкіл по всьому світу за рейтингом Fortune.com. 2013 року її названо серед п’яти найкращих професорів бізнес-шкіл у всьому світі за рейтингом МВА.

Разом із Кім Чаном Рене написала книжку «Стратегія Блакитного Океану. Як створити безхмарний ринковий простір і позбутися конкуренції», яка стала абсолютним світовим бестселером й здобула безліч нагород, у тому числі «Найкраща бізнес-книга 2005» на Франкфуртському книжковому ярмарку. 2005 року вона також увійшла до десятки найкращих бізнес-книг, за даними сайту Amazon, і була включена до списку сорока найвпливовіших книг в історії Китайської Народної Республіки (1949 — 2009).

Разом із  Кім Чаном Рене Моборн є співзасновницею Blue Ocean Strategy Network (BOSN) — світової спільноти концепції Blue Ocean Strategy.