Закрыть
Восстановите членство в Клубе!
Мы очень рады, что Вы решили вернуться в нашу клубную семью!
Чтобы восстановить свое членство в Клубе – воспользуйтесь формой авторизации: введите номер своей клубной карты и фамилию.
Важно! С восстановлением членства в Клубе Вы востанавливаете и все свои клубные привилегии.
Авторизация членов Клуба:
№ карты:
Фамилия:
Узнать номер своей клубной карты Вы
можете, позвонив в информационную службу
Клуба или получив помощь он-лайн..
Информационная служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Если Вы еще не были зарегистрированы в Книжном Клубе, но хотите присоединиться к клубной семье – перейдите по
этой ссылке!
УКР | РУС

Джоан Роулинг

Джоан Роулинг
Джоан Роулинг (род. 31 июля 1965 года), известная под псевдонимами Дж. К. Роулинг и Роберт Гэлбрейт, — британская писательница, сценарист и кинопродюсер, наиболее известная как автор серии романов о Гарри Поттере. Книги о Поттере получили несколько наград и были проданы в количестве более 500 миллионов экземпляров. 

Рассказывать сказки Джоан любила с детства. Свою первую историю она написала в возрасте 5-6 лет. Сразу после окончания школы писательница поступила в Эксетерский университет, где изучала французский язык. По окончании учебы, она переехала в Лондон, где недолго проработала секретарем-переводчиком. Вскоре будущая писательница переехала в Потругалию, где преподавала английский язык. В перерывах между уроками она сочиняла свой роман о мальчике, который обучался в волшебной школе и отличался незаурядными способностями. 

На завершение своей книги Джоан Роулинг получила грант от Шотландского Совета Искусств. Когда пришла пора опубликовать свое произведение, Джоан столкнулась с множеством отказов. В конце концов, книга «Гарри Поттер и философский камень» была куплена издательством «Блумсбери». Впоследствии она написала 6 сиквелов — последним был «Гарри Поттер и Дары Смерти», — а также 3 дополнения к этой серии. После этого Роулинг начала писать для взрослых читателей, выпустив трагикомедию «Случайная вакансия» и — под псевдонимом Роберт Гэлбрейт — криминальные романы «Зов Кукушки», «Шелкопряд», «На службе зла».

На сегодняшний день, истории о Гарри Поттере и его борьбе с Темным Лордом стали одними из наиболее популярных детских книг в мире.

Книги этого автора
Приготуйтеся до нових зачарувань, бо Джим Кей відтворює чаклунський світ Дж.К. Ролінґ у його алхімічно-приголомшливій художній манері, яку ідеально доповнюють унікальні ілюстрації Ніла Пакера, що майстерно вплітаються в саме серце цієї книжки   Читать далее »
1555
1400 грн
Добавить в корзину
Книга містить безліч пречудових кольорових ілюстрацій Джима Кея, кавалера медалі Кейт Ґрінвей. Це справжнє феєричне свято і для відданих шанувальників цієї книжки, і для нових її читачів   Читать далее »
1045
950 грн
Добавить в корзину
Ускочивши у величезну магічну халепу, Гаррі Поттер покидає Дурслів на Лицарському автобусі, очікуючи серйозних неприємностей. Але Міністерство магії полює на більшу рибу — з фортеці Азкабан утік небезпечний в’язень   Читать далее »
1100
1000 грн
Добавить в корзину
Видання містять безліч пречудових кольорових малюнків відомого ілюстратора Джима Кея! Це справжнє феєричне свято і для відданих шанувальників цієї магічної класики, і для нових її читачів   Читать далее »
1045
950 грн
Добавить в корзину
Відколи під час Кубка світу з квідичу в небі спалахнула Чорна мітка, Гаррі Поттера підстерігає небезпека. Обраний Келихом Вогню представляти Гоґвортс на легендарному Тричаклунському турнірі   Читать далее »
1320
1200 грн
Добавить в корзину
Це перша книга про Гаррі Поттера. Відірвавшись від комп`ютерів і телеекранів, сотні мільйонів дітей та дорослих у всьому світі знову читають! Такого успіху не знала жодна художня книга   Читать далее »
350
320 грн
Добавить в корзину
«Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» — це другий сценарій п’ятисерійного фільму, задуманого авторкою світових книжкових бестселерів про Гаррі Поттера, на основі якого було знято успішний фільм   Читать далее »
320
290 грн
Добавить в корзину
Дослідник і магізоолог Ньют Скамандер щойно завершив навколосвітню подорож у пошуках найрідкісніших і найнезвичніших магічних істот. Прибувши до Нью-Йорка, він не має наміру тут затримуватись   Читать далее »
320
290 грн
Добавить в корзину
Ніхто й не сподівався, що п’ятий рік навчання у Ґогвортсі буде для Гаррі та його друзів легкою прогулянкою. Проте запровадження в школі посади Верховного інквізитора ще більше все ускладнило   Читать далее »
440
400 грн
Добавить в корзину
Це шоста книга про Гаррі Поттера. Як швидко плине час! Із кожною новою книжкою про Гаррі Поттера сотні мільйонів читачів у світі дорослішають разом з головним героєм. Наш Гаррі, здається, закохався   Читать далее »
390
350 грн
Добавить в корзину
Гаррі звалив на свої плечі таємниче, небезпечне і майже нездійсненне завдання: знайти і знищити решту Волдемортових горокраксів. Ще ніколи Гаррі не почувався таким самотнім   Читать далее »
390
350 грн
Добавить в корзину
Пригоди Гаррі Поттера тривають. Разом з Роном і Герміоною, своїми найкращими друзями, він уже третій рік навчається у Ґогвортській школі чарівників. На Гаррі насувається страшенна небезпека   Читать далее »
350
320 грн
Добавить в корзину
Це друга книга про пригоди Гаррі Поттера. Він знову вступає у відчайдушну сутичку зі злом. Проте цього разу ворог такий сильний, що надії на перемогу майже немає   Читать далее »
350
320 грн
Добавить в корзину
...Джек дуже любить свою дитячу іграшку, Галну Слинку, яку він кличе ГС. Вона завжди була біля нього — у добрі й лихі часи. Але одного Святвечора сталася жахлива річ – ГС пропала   Читать далее »
460
420 грн
Добавить в корзину
У Пеґфорді на сорок п’ятому році життя раптово помирає член місцевої ради Баррі Фербразер. Ця подія шокувала містян. У провінційному англійському затишному містечку з брукованим майданом і стародавнім монастирем, здавалося б, панує ідилія, але всередині містечка, за цим привабливим фасадом, точиться справжня війна. Заможні воюють з убогими, підлітки — з батьками, жінки — зі своїми чоловіками, вчителі — з учнями...   Читать далее »
385
350 грн
Добавить в корзину
Завдяки яскраво ілюстрованому виданню читачі можуть вивчати магічну фауну п’яти континентів, не встаючи з власного зручного крісла. Це книга, яку мусять прочитати всі у Гоґвортсі!   Читать далее »
770
700 грн
Добавить в корзину
Бути Гаррі Поттером нелегко, а надто тепер, коли він — працівник Міністерства магії, трудоголік, одружений батько трьох школяриків. Доки Гаррі Поттер бореться зі своїм минулим, яке ніяк не хоче відпускати   Читать далее »
355
320 грн
Добавить в корзину
Серія книжок про чарівника Гаррі Поттера підкорила серця читачів різного віку у всьому світі. Кожен з романів описує рік з життя хлопчика-чарівника. Восьма книга розповідає, що вже минуло 19 років після битви за Гоґвортс   Читать далее »
2865 грн
Добавить в корзину
Попереду у Гаррі Поттера четвертий рік навчання у Ґогвортській школі чарів та чаклунства, на яку несподівано насувається дивовижна подія — Тричаклунський турнір. І на жаль, не лише він   Читать далее »
390
350 грн
Добавить в корзину
«Гаррі Поттер: Чаклунський альманах» — це перший офіційний путівник, сповнений фактів і відкриттів про світ чарівників. Він об’єднує улюблених персонажів, незабутні миті знайомства зі всесвітом Гаррі Поттера і все магічне — від Філософського каменя до Смертельних реліквій   Читать далее »
1090
990 грн
Добавить в корзину
«Казки барда Бідла» безпосередньо пов’язані з книгами про Гаррі Поттера. Це п’ять абсолютно несхожих казкових історій, читання яких викликає то захоплення, то сміх, а то й тривожне відчуття смертельної загрози   Читать далее »
275
250 грн
Добавить в корзину