Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Валентин Тарасов

Валентин Тарасов — «Чеслав. Воин древнего рода»
уривок з книги
Валентин Тарасов — «Чеслав. Ловец тени»
уривок з книги
Валентин Тарасов

Тарасов Валентин Миколайович (7 квітня 1966, Краматорськ) — український актор, драматург, письменник, телережисер.

Народився 7 квітня 1966 року в місті Краматорськ Донецької області. Закінчив Київський державний інститут театрального мистецтва ім. І. Карпенка-Карого за фахом актор театру і кіно. Десять років працював актором у Дніпропетровському російському театрі ім. Горького. Паралельно працював на телекомпаніях Дніпропетровська, а потім у Києві в якості сценариста, телеведучого, телережисера, головного режисера телекомпанії і режисера-постановника. Зараз працює режисером на телеканалі «Інтер».

Як актор знявся в художніх фільмах: «Афганец» (Алимов), «Чужая игра» (Паша), дилогія «Кайдашева сім`я» (Лаврін). Автор декількох кіносценаріїв та п`єс. З 2004 року член Спілки письменників України.

Роман «Чеслав. Воин древнего рода»

Незвичайність появи цього роману в тому, що він виходить не тільки на двох мовах (українською та російською), але і в двох версіях: з різними назвами і абсолютно різними обкладинками. Українською мовою роман виходить під назвою «Чеслав. У темряві сонця», російською -«Чеслав. Воин древнего рода».

Від автора

Нарешті! Нарешті це сталося!... В світ виходить мій роман «Чеслав. В темряві сонця».

Я чекав на те, щоб мій роман був надрукований українською мовою, та вийшов на моїй батьківщині п’ять років. Аж ось, вже сталося. Виходить книжка у найбільшому видавництві України «Клуб сімейного дозвілля».

За жанром це історичний пригодницький роман з детективною лінією про наших пращурів. Події відбуваються у 1-2 столітті нашої ери в прослов`янському лісовому племені. А героєм його став парубок на ім`я Чеслав — син голови роду Велимира. Хлопцем він виявився моторним та норовистим, й тому його пригоди часом могли вартувати йому життя.
А почалося все з того, що цей шибайголова покохав дочку ворожого роду та й вкрав її… То ж всі, кому цікава історія та пригоди про наших далеких пращурів, продовженням яких ми є… А також тих, хто любить карколомні детективи… А також історії з присмаком кохання… Запрошую до свого роману!… Бажаю вам, щоб ви приєдналися до цих пригод, й відчули смак задоволення від цього.

Творчі нагороди:

1999 рік — регіональна премія «Січеславна» за дебют у драматургії

2002 рік — телевізійна премія «Телетреумф» за кращу економічну програму року (режисер програми).

2002 рік — премія Міністерства культури і мистецтв України на конкурсі за кращий кіносценарій художнього фільму для юнацтва та молоді «Бранець».

2005 рік — Перша премія П`ятого Всеукраїнського літературного конкурсу романів, кіносценаріїв і п`єс «Коронація слова» у жанрі «кіносценарії і п'єси» за п'єсу «Скажена співачка з невідомим».

2006 рік — Третя премія Шостого Всеукраїнського літературного конкурсу романів, кіносценаріїв і п`єс «Коронація слова» у жанрі «кіносценарії» за кіносценарій «Бранець»

2010 рік — Перша премія «Ґранд-Коронація» та корона за кращу п`єсу десятирічча «Кар`єра»