Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Наталка Шевченко

Наталка Шевченко — «Подвійні міражі»
уривок з книги
Наталка Шевченко

Наталка Шевченко народилася 18 вересня 1973 року в Києві. Писати почала з 14 років, і, звісно, вірші. У 1993 році закінчила Київський технікум готельного господарства. Має діплом з відзнакою за спеціальністю «книгознавство». 

Книги Наталка обожнює, і справді знає про них дуже багато. У 2003 році, завдяки конкурсу «Коронація Слова», в Наталчиному житті сталися відразу дві знакові події. Було надруковано її перший роман — «Містичний вальс», і вона познайомилася з дуже обдарованим письменником та художником Олександром Шевченком, за якого вийшла заміж у 2006 році. 

На той час, окрім романтичного фентезі «Містичний вальс» побачили світ ще два Наталчиних романи—іронічний жіночий детектив «Учора і завжди» та психологічна драма з елементами містики «Янголи, що підкрадаються». А 2007 року спільний роман подружжя Шевченків «Бранці мороку», що об’єднав не лише творчі зусилля пари, але й їхні літературні уподобання (Сашко дуже любить романи жахів, а Наталка, хоча й читає книги усіх жанрів без винятку, усе ж більше тяжіє до романтики) посів третє місце на конкурсі «Коронація слова».

Наступний спільний твір подружжя, данина кіножанру «джіалло»—роман «Кривава осінь в місті Лева або Джіалло по-львівськи», також переміг на «Коронації Слова». Також подружжя написало книгу із серії «Життя видатних дітей», і працює над кількома дитячими детективами. Паралельно, також у співавторстві, але вже з Ларисою Чагровською, Наталка пише для серії «Жіночий любовний роман» під псевдонімом Наталка Смотрич.

Наталка Шевченко — член Національної Спілки письменників України. ЇЇ хобі — написання своїх творів, читання чужих романів, якісна українська музика, спілкування та хороше кіно, яким вона «заразилася» від свого чоловіка.