Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Роджер Джон Еллорі

Роджер Джон Еллорі - «Красная лента»
уривок з книги
Роджер Джон Еллорі

Роджер Джон Еллорі народився 20 червня 1965 року в Бірмінгемі, Англія. Його батько покинув їх із матір`ю ще до народження Роджера, а мати майбутнього письменника - Керолайн, померла від пневмонії, коли хлопчикові було 7 років.

У 1973 році Роджера відправили в школу-інтернат. Там він перебував до шістнадцяти років. Після закінчення школи Роджер повернувся в Бірмінгем, щоб жити зі своєю бабусею по лінії матері.

У сімнадцять років Роджер був заарештований за браконьєрство. Йому було пред'явлено звинувачення. Після свого звільнення він присвятив себе дизайну, музиці та фотографії. Якийсь час Роджер Еллорі був гітаристом популярного гурту The Manta Rays. Але після передчасної смерті їх барабанщика він покинув музичний колектив і зайнявся вивченням філософії та читанням книг. Після прочитання повного зібрання творів Конан Дойла, Майкла Муркока, Джона Р. Р. Толкієна, численних книг Стівена Кінга і багатьох інших творів, Роджер серйозно зацікавився фантастикою.

Свій перший роман Роджер почав писати 4 листопада 1987 і не зупинявся до липня 1993 року. За цей час він встиг створити двадцять два романи, більшість з яких написані від руки, і накопичити кілька сотень ввічливих відмов від різноманітних видавництв. Після цього Роджер перестав писати і не брався «за перо» протягом восьми років.

В період з серпня 2001 і до січеня 2002 року він написав три книги, остання з яких називалася Candlemoth. Вона була опублікована в 2003 році.
Candlemoth була переведена на кілька мов. У 2003 році за версією CWA книга була визнана кращим трилером року.

Друга книга Роджера Еллорі Ghostheart була випущена в 2004 році, третя Quiet Vendetta - в серпні 2005 (книга виграла конкурс Quebec Laureat 2010, а її французький переклад - Villeneuve Prix Des Lecteurs 2010).

У 2006 році автор опублікував книгу City of Lies, яка знову отримала нагороду від CWA, ставши кращим трилером року.

Твори Роджера Еллорі весь час намагаються прив`язати до певного жанру, але зробити це досить складно. Роджер Еллорі просто намагається створити хорошу історію, органічно поєднуючи в ній різноманітні елементи.