Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Тетяна Полякова

Тетяна Полякова

Тетяна Вікторівна Полякова – псевдонім письменниці Тетяни Вікторівни Роганової Тетяна Вікторівна народилася у Владимирі, де живе і зараз зі своєю родиною. Закінчила філологічний факультет Іванівського державного педагогічного інституту, одружилася, народився син. Його треба було влаштувати в дитячий садочок, а з місцями в групах на той час було дуже погано. Тому Тетяна пішла працювати вихователькою в дитячий садочок і... залишилася там на 14 років.

Писати Тетяна почала ще в 4-му класі – пригодницькі романи на кшталт «Острова скарбів». П’ятнадцяти років почала писати великий детективний роман. Написала близько тисячі сторінок, але так роман и не завершила.

Перші публікації нового автора з’явилися наприкінці 90-х років. Літературний дебют – повість «Ставка на слабкість».

Зараз на рахунку Тетяни чимало детективних повістей. Невеликі, компактні повісті написані від першої особи, і все, що відбувається в них, зображується і трактується з точки зору жінки – особи розумної, енергійної, сексуальної і дуже, дуже жіночної. Її героїні мають різні імена, в них різні професії, різна зовнішність. Але характер однаковий – сучасна інтелігентна авантюристка.

Роботу в дитячому садочку Тетяна була вимушена залишити, хоч і шкодувала про це, тому що письменницька діяльність вимагає забагато часу. Але крім книжок у неї є чоловік і син Родіон (зараз – студент), які також вимагають уваги й піклування. Також в сімї живуть два білих кота Пафнутій та Пронька. З технікою не дружить, і придумані історії записує гелієвою ручкою в картатих зошитах.

Загальний наклад книжок Тетяни перебільшив 50 мільйонів примірників. У неї вийшло друком уже понад 40 романів. Після 50-го, ювілейного, Полякова планувала піти на заслужений відпочинок…