Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Софі Нордьє

Софі Нордьє

Софі Нордьє (справжнє ім’я Оксана Северіна) народилася в 1973 році в середині зими в сонячному Кзил-Орді, місті, розташованому в південному Казахстані. Пізніше сім’я переїхала в не менш сонячний Крим, де я закінчила середню школу. Кажуть, хвалитися недобре, але все ж доповню: школу закінчила зі срібною медаллю. Смак до подорожей батьки, очевидно, прищепили мені грунтовно, тому що ВУЗ для подальшого навчання я вибрала .... в Дніпрі. Закінчила в 1994 році історичний факультет Дніпропетровського Державного Університету, спеціалізувалася на кафедрі загальної історії.

Однак після розпаду СРСР наступили жорстокі дев’яності і розбили вщент юнацькі мрії і плани. Довелося пристосовуватися, виживати, виходити заміж, розлучатися, знову і знову займатися не дуже улюбленою роботою, ніяк не пов’язаною з моєю освітою. Але віддушиною завжди залишалася всепоглинаюча любов до історії та читання. Я все життя колекціоную книги (пристрасть на генному рівні передалася від батька - шаленого книголюба), маю досить пристойну домашню бібліотеку. Багато подорожую. Живу в Дніпрі.

Одного разу на тренінгу, який проводився у великій меблевій компанії, де я працюю, коуч запропонував протягом трьох хвилин написати своє бажання, але не абстрактне про білосніжний лайнер та іншу манну небесну, а що-небудь конкретне, досяжне. Я тут же на листочку вивела: хочу написати книгу. І сама ахнула: наскільки легко, виявилося, поміняти своє начебто звичне життя! Про письменство мріяла ще в школі, але щоб ось так сісти і почати писати великий роман...

Давалося важко. Крім десятків книг по медієвістиці, доводилося вивчати посібники по літературній майстерності. На допомогу прийшов інтернет з його безоднею каналів, які навчають таких, як я, азам письменницького ремесла. Приказка про завзятість і працю виявилася правдивою і через три роки з’явилася моя перша книга. Зараз пишу продовження.

Тепер знаю точно: подорожувати по середньовічному світу набагато цікавіше.