Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Віктор Нартов

Віктор Нартов

Віктор Васильович Нартов, один з найпопулярніших в Клубі вітчизняних авторів прикладної літератури, закінчив Харківський Національний університет ім. Каразина, історичний факультет, і віддав себе нелегкій справі викладання історії України.

Сьогодні він – учитель-методист, фахівець вищої категорії зі стажем роботи 32 роки. Є автором понад 30 науково-методичних публікацій, має золоту відзнаку «Культурного польського товариства в Харкові».

Співпраця Віктора Васильовича з «Книжковим Клубом «Клуб Сімейного Дозвілля» почалася 2006 року, коли була видана «Історія України з давніх-давен до сьогодення», яка охоплює величезний період, починаючи з зародження цивілізації на території України й до парламентських виборів 2006 року. А 2007 року вийшли друком одразу дві книжки, присвячені видатним діячам української історії: «Видатні особистості України. Факти, документи, оцінки» та «Найвидатніші гетьмани та кошові отамани України».

Головне кредо автора цих книжок – об’єктивність. Оповідаючи про події будь-якого періоду історії, В. Нартов обов’язково окреслює «спірні» питання, що найбільше спричинили полеміки в науці й суспільстві. Характеристики історичних постатей даються також з максимальною об’єктивністю, різнобічно: подаються біографічні відомості на тлі історичного процесу, уривки з творів, виступів, документів, оцінки (часто протилежні) їх життя й діяльності, значення в історії.

«Аналізуйте, порівнюйте, зіставляйте, читайте, – закликає В. Нартов. – Робіть свої висновки, але пам’ятайте, що й вони не є остаточними».