Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Міхаель Пайнкофер

Міхаель Пайнкофер - Князь Орков
Уривок з роману
Міхаель Пайнкофер «Клятва орков»
Уривок з роману
Міхаель Пайнкофер

Міхаель Пайнкофер народився в 1969 році,  і ще в школі почав писати для себе для того, щоб опанувати майстерність написання оповідань і історій. Дуже рано в нім прокинулася любов не лише до написаного, але і до кіно, яка у нього збереглася й до сьогодні. Закінчивши школу, в 1988 році він вчився в Мюнхені, спеціальність - «германістика, антична історія і історія середньовіччя, а також інформаційні технології». Вже в цей час його перші роботи, написані під псевдонімом, були успішно опубліковані. Закінчивши освіту, з магістерським дипломом, Міхаель Пайнкофер працював письменником і журналістом-фрілансером, в основному для кіно-журналів, серед яких були  „Moviestar“,  „Tv-highlights“ і „DVD Special“. Окрім цього, він працював перекладачем на таких видавництвах як Tessloff, Hamburg, Heyne, і Munchen. Між 1991 і 2001 роками Міхаель Пайнкофер зробив безліч поїздок по США, а також працював журналістом-автором путніх заміток.

В кінці 2004 року, після того, як під  різними псевдонімами він вже публікував детективи, фентезі і науково-фантастичні романи, послідувала успішна публікація його романа, виданого під власним ім`ям. Книга Die Bruderschaft der Runen була історичним трилером, який продався солідним накладом приблизно 100 000 екземплярів, і був перекладений сімома мовами.
Пайнкофер почав успішну співпрацю з видавництвом Piper, яке було продовжено книгою Der Schwur der Orks.

Але Пайнкофер залишився і далі вірний тому фентезійному світу, який створив в цих книгах, – дії його новітнього романа  Die Zauberer (які також виходить у видавництві Piper) розвертаються там же, близько тисячі років до подій, що описуються в книгах про орків, і оповідання ведеться з точки зору «другої війни»  - про долю трьох молодих магів. А свою альгейську батьківщину Пайнкофер увічнив в сазі Land der Mythen  - в цій двотомній історії в жанрі пригодницького фентезі, яке сполучає в собі класичну фантастику, а також альпійські віддання, яка виходить у видавництві Piper.

Але Пайнкофер залишився вірний також і історичному жанру: книга Die Erben der schwarzen Flagge (видавництво Lubbe) є справжньою книгою про піратські пригоди, а книга Die indische Verschwrung (видавництво Ueberreuter) – це перша дитяча книга про пригоди у вікторіанську епоху. Своєю книгою  Der Schatten von Thot Пайнкофер продовжив історичні вишукування, і відправив безстрашну жінку-єгиптолога Сару Кинкейд, таку, що також живе у вікторіанську епоху, на пошуки відповідей на давні загадки. У обох продовженнях цієї книги  - Die Flamme von Pharos і Am Ufer des Styx Сара Кинкейд все міцніше знаходилася серед історичних ландшафтів. Четвертий, завершальний том серії ще знаходиться в процесі написання.

Завдяки Team X-treme  Пайнкофер зміг нарешті виконати таємну юнацьку мрію. Після того, як він закінчив роботу над романами Die indische Verschwurung  і Der Pirat von Barataria (обидва вийшли у видавництві Ueberreuter), тобто написав два романи для молодіжної аудиторії, далі він став писати шпигунську серію Neuland: - і тепер динамічні сучасні пригоди Кайла «Фантома» Коннора і його друзів стали жити не лише на книжкових сторінках, але і у вигляді оригінального радіоспектакля, що особливо радує Пайнкофера, який є великим прихильником радіоспектаклів.
Окрім своєї літературної діяльності, Махаель Пайнкофер також продовжує займатися тележурналістикою. Спільно з Dreamagix Studios, а також діловими партнерами, він заснував власну фірму, яка займається розвитком і промоушеном нових розважальних телевізійних проектів. Вільний час Міхаель Пайнкофер проводить з дружиною і дочками в Кемптене, що в Альге, в крузі сім`ї або друзів, або, якщо йому дозволяє час – катаючись на лижах на природі, або подорожуючи. Його пристрасть до кіно і до фільмів до цих пір не згасла, крім цього він – кухар-аматор – особливо смачними у нього є страви Таїланду. І так, він також із задоволенням п`є червоне вино -  і не лише каліфорнійське…