Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Маріо Ридінг

Маріо Ридінг - «Кодекс майя»
Уривок з роману
Маріо Ридінг

Маріо Ридінг народився в Дорсеті, зростав в Англії, Німеччині і на півдні Франції. Здобув освіту в Gorse Cliff Preparatory School і Rugby School, потім вивчав порівняльну літературу в університеті University of East Anglia під керівництвом Malcolm Bradbury і Angus Wilson. Його спеціалізацією була література Франції і Німеччини і переклади, які він вивчав 2 роки, після чого зробив втечу до Африки на вантажному судні.
Протягом свого життя він продавав рідкісні видання книг, викладав верхову їзду в Кейптауне, вивчав коней у Відні, грав в поло в Індії, Франції, Іспанії і Дубаї, управляв 70 стайнями з кіньми для поло в Gloucestershire, допомагав своїй дружині в управлінні кавовою плантацією в Мексиці, а також пережив смертельний діагноз – рак.
Він є автором трьох романів, The Music-makers [House of Stratus 2001], The Nostradamus Prophecies[Atlantic 2009] і The Mayan Codex [Corvus 2010]. Перші дві частини трилогії про Нострадамуса були опубліковані в 35 країнах (включаючи Великобританію і США) в 2009-2010 рр. Кількість проданих екземплярів однієї лише книги «Пророкування Нострадамуса» складає 150 тис. Третя, остання частина трилогії з`явиться в 2011 р.

У 2004 р. Маріо Рідінг став володарем Arts Council Writing Award.

Він також є автором Dictionary Of Cinema, Movie Companion, Watkins Dictionary Of Dreams, Nostradamus: The Complete Prophecies For The Future і Nostradamus: The Good News (на сьогодні продано більше 130 тис. екземплярів книг про Нострадамуса, які були перекладені на німецьку, французьку, португальську, румунську, грецьку, корейську мови і хінді). У 2009 р. була опублікована його революційна книга The Complete Prophecies Of Nostradamus, а в 2010 р. вийде його ілюстрована книга Nostradamus: The Top 100 Prophecies, а потім, у 2011 р. — Nostradamus & The Third Antichrist.

Час від часу він пише статті для журналів, включаючи скандальну статтю під назвою An American Hero, опубліковану в лютому 2000 р. журналом Sunday Times Magazine. Також він брав участь у ряді національних і міжнародних телевізійних і радіо-проектів, в основному в документальних фільмах під назвою Nostradamus: The Truth, знятих в 2006 р. каналом Discovery Channel. Зйомки наступних трьох фільмів заплановані на 2009 і 2010 рр. 4 роки він був головою і головним координатором Fonthill Writing Awards. Він також є членом клубу інтелектуалів Mensa і суспільства The International Society for Philosophical Inquiry (члени якого – люди з коефіцієнтом розумового розвитку вище, ніж у більшості людей на землі