Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Сьюзен Льюїс

Сьюзен Льюїс - «Крик души»
Уривок з роману
Сьюзен Льюїс - «Слезы счастья»
уривок з книги
Сьюзен Льюїс

Сьюзен Льюїс – автор понад двадцяти книг, що успішно продаються. Вона народилася у щасливій родині у місті Брістолі, і незважаючи на те, що частина її життя пройшла в Голлівуді, любов до рідних місць залишилася з нею назавжди. Дочка переконаного комуніста й поета, в дитинстві Сьюзен пристрасно захоплювалася балетом, ораторським мистецтвом і грою на піаніно.

Коли дівчинці було дев`ять років, її мама померла від раку, і батько ніколи більше не одружився. Роки отроцтва Сьюзен згадувати не любить, зазначаючи лише, що вони були дуже болючими. Коли дівчині виповнилося вісімнадцять, їй посміхнулась удача: запропонували роботу на бристольському телебаченні. У двадцять два, прагнучи успіху, вона переїхала до Лондона. Робота асистентки в програмі новин і навчання на помічника продюсера серйозно її захопили. Зростаючі амбіції змусили дівчину постукати у двері керівництва, де на питання: «Що робити, щоб стати класним продюсером?» - вона отримала лаконічну відповідь: «Спробуйте написати що-небудь». Вона спробувала, і в неї вийшло.

Єдине, про що жалкує зараз популярний автор, так це про те, що жодна з її книг досі не екранізована. Сьюзен обожнює світ кіно, герої її роману належать до цього світу. Нас захоплюють не тільки вони самі, пристрасні, відкриті й сміливі, але й окремі моменти їх неймовірних історій.