Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Наталія Костіна

Наталя Костіна - «Все будет хорошо»
Уривок з роману
Наталя Костіна — «Слишком личное»
уривок з книги
Наталія Костіна — «Яд желаний»
уривок з книги
Наталія Костіна — «Билет в одну сторону»
уривок з книги
Наталія Костіна — «Только ты»
уривок з книги
Наталія Костіна
Наталія Костіна (2 вересня 1961 р., Харків) — українська російськомовна письменниця, 2013-го потрапила до десятки найуспішніших письменників України за версією журналу «Фокус».

Автобіографія:

«В улюбленому багатьма людьми мого покоління фільмі «Москва сльозам не вірить» є чудова фраза, сказана героїнею Віри Алентової: «У сорок років життя тільки починається».

Мій перший роман «Все будет хорошо» вийшов якраз до мого п’ятдесятиріччя. Ця детективна історія була написана вже давно, але дуже довго існувала, так би мовити, у вигляді реалізованого хобі. Після першого роману я встигла написати ще декілька романів. Чесно, вони стали мені майже родичами... Напевно, так буває, коли люди, що виникли тільки завдяки власній фантазії, раптом виявляються реальнішими за деяких живих, але таких нудних і звичайних людей, хоча ти й бачишся з ними щодня.

Я не професійний письменник. Швидше я б назвала себе професійним читачем, тому що читаю багато і з незмінним задоволенням.

Колись я працювала архітектором, потім тривалий час моє життя було пов’язане з рослинами і ландшафтним дизайном. В молодості, як і багато хто, писала вірші.

Ну що ще розказати про себе... Я заміжня, і мій чоловік теж архітектор. У нас двоє дорослих дітей і одна маленька онучка. Я не дуже комунікабельна людина, і тому в мене мало друзів. Але зі своїми друзями ми разом майже все життя. У мене немає телевізора, але є дві кішки й собака.

Вихід моєї першої книги став для мене, чесно кажучи, великою несподіванкою. Красно дюкую редакції «Клубу Сімейного Дзвілля», що чудово зустріла мене; завдяки абсолютно унікальним людям, що працюють там, мій перший роман побачив світ. Чесно кажучи, він не бездоганний, і наступні книги мені подобаються більше. Певно, це тому, що кожна людина, набуваючи досвіду у новій для себе професії, неминуче зростає. Але перша книга тому й дорога кожному письменникові, що вона — перша.

Я стала письменником у п’ятдесят років. І я сподіваюся написати ще багато детективних романів, а можливо, і не детективних теж. Напевно, перефразовуючи героїню Алентовою, мені варто сказати: «У п’ятдесят життя тільки починається!»