Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Євгеній Комаровський

Євгеній Комаровський

Євген Олегович Комаровський (народився 15 жовтня 1960, Харків, Україна) - дитячий лікар, кандидат медичних наук, лікар вищої категорії і телеведучий. Автор численних наукових праць, а також науково-популярних статей та книг, найвідоміша з яких — «Здоровье ребенка и здравый смысл его родственников» — витримала більше 15 перевидань в Росії та Україні.

Доктор Комаровський живе і працює в Харкові. У практичній охороні здоров’я більше 25 років. Закінчив Харківський медичний інститут за фахом «Педіатрія». З 1983 р. працював в обласній дитячій інфекційній клінічній лікарні міста Харкова. До 1991 р. - лікар відділення реанімації, протягом наступних 10 років - завідувач відділенням. З 2000 р. вів консультативний педіатричний прийом у приватному медичному центрі, в 2006 р. відкрив приватний медичний центр - клініку Комаровського «Клініком».

У 1993 р. вийшла монографія «Вирусный круп у детей», за яку в 1996 р. автор отримав вчений ступінь кандидата наук. «Начало жизни вашего ребенка» (1996 р.) - перша науково-популярна книга Е. О. Комаровського, «Здоровье ребенка и здравый смысл его родственников» (2000 р.) - її логічне продовження. У 2002 р. вийшла книга «Одноразовые подгузники». В 2007 р. - нове, доповнене і повністю перероблене видання «Здоровья ребенка…»

У 2008-2009 рр. вийшли: «ОРЗ: руководство для здравомыслящих родителей», «Дневничок», «Книга от кашля», «Книга от насморка», «36 и 6 вопросов о температуре», аудіокнига «Начало жизни вашего ребенка», а також перша частина «Справочника здравомыслящих родителей», який містить відомості, що мають відношення до всіх здорових дітей: зростання і розвиток, аналізи й обстеження, харчування, щеплення, 2010 р. - друга частина батьківського довідника - «Неотложная помощь».

Доктор відомий батьківській аудиторії також у багатьох телевізійних проектах - як учасник ток-шоу, консультант спеціалізованих програм.

У березні 2010 р. на центральному українському телеканалі Інтер стартував проект «Школа доктора Комаровського».

Методику доктора з виховання дитини відрізняє простота, доступність, ефективність та адаптованість до сучасних умов і вітчизняної ментальності, за що його нерідко називають українським Споком.