Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Кері Сміт

Кері Сміт
Кері Сміт — відома художниця та ілюстратор з Канади, автор популярних творчих бестселерів: «Зніщ цей щоденник», (Wreck this Journal, 2013), «Відкрий світ заново», How to be an Explorer of the World, 2008 та інших. Її роботи — унікальні блокноти, в яких можна малювати що завгодно, розфарбовувати, повністю виходячи за рамки, не боячись помилитися, даючи вихід своїй неприборканій творчій натурі.

Найкраще про багатогранні таланти Кері Сміт розкажуть її численні ілюстрації та книжки. У 2001 році художниця видала свою першу роботу, втіливши в ній нову концепцію дитячої книжки кишенькового формату з унікальним дизайнерським рішенням. Нічого подібного світ до цього не бачив!

Будучи фрілансером, художниця читає лекції на різні теми для інститутів і шкіл. Викладає в Університеті Мистецтва та Дизайну імені Емілі Карр у Ванкувері, Канада. Вона також є консультантом Центру художнього активізму. Мобільний додаток Pocket Scavenger App, створений Сміт у 2014 році, став найкращим у світі в категорії Best Nonfiction Adult.

Зараз Кері Сміт живе в Канаді, у власному будинку в передмісті Торонто, продовжує активну викладацьку, авторську та коучинг-діяльність.