Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Кетрін Скоулс

Кетрін Скоулс - «Чужая жена»
Уривок з роману
Кетрін Скоулс - «Королева дождя»
уривок з книги
Кетрін Скоулс — «Львица»
уривок з книги
Кетрін Скоулс

Кетрін Скоулс народилася в Танзанії, Східна Африка в сім'ї лікарки-проповідника і художника. Вона повна спогадів про подорожі зі своїми батьками і трьома братами і сестрами на тривалі сафарі у віддалені райони, де її батько керував клінікою зі свого Land Rover/а. Коли їй було десять, сім'я переїхала з Танзанії спочатку до Англії, а потім осіла на Тасманії. Коли Кетрін подорослішала, вона переїхала до Мельбурну разом зі своїм чоловіком, кінооператором. Вони працювали разом протягом багатьох років, створюючи книги і фільми. В даний час вони повернулися на Тасманію, де живуть на березі моря зі своїми двома синами. Кетрін є автором трьох міжнародних бестселерів: The Rain Queen, Make Me an Idol і The Stone Angel.

Кетрін Скоулс, автор бестселерів і володарка різних винагород, народилася в Танзанії, Східна Африка. Вона провела дитинство в Африці, після чого переїхала до Англії, а потім до Австралії разом зі своєю сім'єю. В даний час вона живе на Тасманії разом з чоловіком і двома синами.

Попередні романи Скоулс включають такі бестселери як Make Me an Idol, The Rain Queen і The Stone Angel, а також декілька дитячих книжок, включаючи Peacetimes і The Boy and the Whale. Її роман, написаний ще в ранньому віці, The Blue Chameleon, отримав NSW State Literary Award.

Більше, ніж просто любовна історія
Враховуючи те, що «Чужа дружина» є таким багатогранним романом, трохи розчаровуєшся, дочитавши книгу до такого ясного кінця. Окрім цього незначного розчарування, роман пропонує прекрасно змальоване місце дії, Танзанію, набір цікавих осіб як другорядні персонажі і продумані теми, що підкреслюють аспекти культури на додаток до емоційнішої домінанти.

Враховуючи наявність гумору, багату культурну обстановку і значний розвиток особи центрального персонажа, Мару, «Чужа дружина» в черговий раз підтверджує репутацію Скоулса як видатного письменника художньої літератури для жінок.