Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Камран Паша

Камран Паша - «Тень мечей»
Уривок з роману
Камран Паша

Камран Паша — автор і продюсер довгожданої нової серії телепередач NBC під назвою «Королі», яка є сучасним переказом Біблейської історії про царя Давіда. До цього він працював письменником переробки NBC Bionic Woman, а також вів серії передач Showtime Network під назвою Sleeper Cell, номінованою на здобуття премії Golden Globe, про мусульманського агента ФБР.

Камран скоро стане також письменником, що опублікував свої твори. Він вже уклав контракт з Simon & Schuster''s Atria Books на публікацію два своїх книг: Mother of All Believers, історичного романа, в якому змальована поява ісламу з точки зору дружини Пророка Мухаммеда, Aisha, і «Тінь мечів», любовного романа, дія якого відбувається за часів Хрестових походів.

Камран також бере активну участь в світі відеоігор. Недавно він написав Blood on the Sand для Vivendi Universal, продовження гри-бестселера 50 Cent Bulletproof.

Експерт в області історії Близького Сходу, Камран є одним з небагатьох мусульман-кіносценаристів, які працюють в Голлівуді. У 2003 р. компанія Warner Brothers поставила його перший сценарій, історичний роман про любов за стінами Тадж-махала. В даний час він пише сценарій для епічного фільму під назвою The Voyage Of Ibn Battuta, який розповідає про пригоди знаменитого мандрівника-араба до Китаю в 14 ст Цей проект фінансує уряд Марокко, а ставить французька компанія Forecast Pictures.

Камран закінчив юридичний факультет Cornell/а, управління бізнесом Dartmouth/а і кінопромисловій Університету штату Каліфорнію в Лос-Анджелесі. Три роки він працював журналістом в Нью-Йорку, писав статті для таких медіа-компаній, як Knight-ridder. Під час роботи репортером Камран брав інтерв'ю в таких видатних міжнародних особистостей, як прем'єр-міністр Ізраїлю Shimon Peres, президент Перу Alberto Fujimori і прем'єр-міністр Пакистану Benazir Bhutto.