Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Джулієт Еріксон

Еріксон Джулієт - Как убеждать людей и добиваться успеха
Уривок з книги
Джулієт Еріксон

Вперше я влаштувалася на повний робочий день в Сіднеї, де протягом декількох років жила після закінчення коледжу в Сполучених Штатах. Мої начальники, два підприємці, упроваджували на австралійському ринку нову технологію. Моя робота полягала в тому, щоб переконувати людей, яким могло бути вигідне використання даної технології, якщо купити її. Я просто обожнювала цю роботу, і ми досягли великих успіхів. Пару років опісля я допомагала реалізовувати проект під назвою «Австралієн Географік»  — магазин і мережа торговельних пунктів, — який також мав великий успіх.
Потім я працювала в компанії, що розвивається, під назвою «Роджен». Знову мені довелося працювати в команді з двома чудовими бізнесменами. У нас була загальна мрія: створити міжнародну організацію, яка учила б інших тому, що ми так любили, – мистецтву переконувати. Ми пропонували потенційним клієнтам тренінги і консультації в ситуаціях, коли на кону стояли великі суми або потрібно було укріпити бізнес; пропонували тренінги для керівників, а також консультації з продажу, переговорів і презентацій.

У компанії «Роджен» я знайшла все те, до чого прагнула. До 28 років я вже стала партнером цієї фірми, а на той час, як я покинула її 12 років опісля, компанія в Сіднеї, в штаті якої спочатку були всього чотири людини, стала міжнародною: 150 її співробітників працювали по всьому світу.
Я відповідала за розвиток ринку в США в 1992 році. Коли я відкрила офіс в Нью-Йорку, все, що у мене було, – це намір змусити ідею працювати і телефон. Чотири роки опісля в офісі сиділо вже 15 чоловік, а заробіток складав 2 мільйони доларів на рік. У Лос-Анджелесі історія повторилася, а потім я приїхала до Лондона, щоб відкрити перший європейський підрозділ компанії.
Кінець кінцем після дванадцяти років життя без постійної адреси, налітавши більше миль, ніж можна було уявити, після зустрічей з самотніми парубками, після семиденних робочих тижнів, змушуючи моїх друзів і сім'ю замислюватися над тим, чи жива я взагалі (ви собі уявили картину), я вирішила, що пора змінити ритм. Я продала свій пай в компанії «Роджен» і залишилася в Лондоні, щоб займатися тим, що я роблю краще всього: учити людей мистецтву переконувати, щоб вони змогли поліпшити своє життя. Цей момент здався мені зручним для здійснення того, що я хотіла зробити вже дуже давно: зібрати усе, чому я навчилася, в такій формі, щоб кожен міг отримати до цього материалу доступ і використати його. Так народилася ця книга.
Її джерелом стало моє захоплення тим, як щось дуже просте і властиве всім і кожному – наша здатність переконувати – може, при вдалому збігу обставин, наблизити нас до зеніту досягнень, успіху.

Більшість моїх тріумфів були пов'язані із спілкуванням. То ж стосується і найбільших проблем і помилкових думок! Я набула досвіду і тепер радію можливості передати іншим краще з того, що відкрилося мені.
Джульет Еріксон – позаштатний тренер з комунікації, що працює з управлінцями вищої ланки і політиками всього світу. Крім того, вона працює з новими бізнесменами. Джульет читає лекції в Лондонській школі бізнесу і Стенфордському університеті в США. У 1989 році вона стала одним із засновників компанії «Роджен Інтернешнл», однієї з найуспішніших консалтингових компанійз питаннь комунікації. Коли дванадцять років тому вона продала свою долю компанії, вартість цієї долі склала 25 мільйонів доларів.