Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Ерік Ларсон

Ерік Ларсон — «Диявол у Білому місті»
уривок з книги
Ерік Ларсон — «Постріл із глибин. Останній рейс «Лузитанії»
уривок з книги
Ерік Ларсон
Ерік Ларсон – американський письменник, журналіст, лауреат численних премій, автор книжок на історичну тему. 

Народився 3 січня 1954 року. Дитинство провів у Фріпорті, Лонг-Айленд. Часто змінював місця проживання: жив у Брістолі, Філадельфії, Сан-Франциско, Балтіморі, Сіетлі. З відзнакою закінчив у 1976 році університет Пенсильванії, в якому вивчав історію Росії. У 1978 році закінчив Вищу школу журналістики при Університеті Колумбії. Також вивчав техніку написання романів у штаті Сан-Франциско, відвідував письменницькі семінари. Працював у пенсільванських виданнях The Bucks County Courier Times, The Wall Street Journal, Time (час від часу публікується там і зараз). Викладав документальну літературу в Університеті Сан-Франциско, вів письменницькі семінари Джона Хопкінса та курси в Орегонському університеті. Літературною діяльністю займається з 1992 року. Його оповідання публікувались у The New Yorker, The Atlantic Monthly, Harper's та інших виданнях.

Ерік Ларсон – автор світових бестселерів: Isaac's Storm: A Man, a Time, and the Deadliest Hurricane in History (1999), «Диявол у Білому місті» (англ. The Devil in the White City, 2003), Thunderstruck (2006), In The Garden of Beasts: Love, Terror, and An American Family in Hitler's Berlin (2011), загальний тираж яких перевищив 5,5 мільйонів екземплярів. Його книжки опубліковані в 17 країнах світу.

У 2004 році за книжку «Диявол у Білому місті» письменник отримав премію Едгара Аллана По в категорії «Кращий документальний детектив». Роман також увійшов у short-list премії «Золотий кинджал» за кращий твір нон-фікшн. У 2010 році Леонардо Ді Капріо придбав права на екранізацію книги, а влітку 2015 року стало відомо, що режисером фільму буде Мартін Скорсезе.