Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Дмитро Ємець

Дмитро Ємець

Дмитро Олександрович Ємець (народ. 27 березня 1974 року) — дитячий письменник-фантаст. Народився в родині метеоролога та журналістки. У 1996 році закінчив філологічний факультет МДУ імені М. В. Ломоносова. Кандидат філологічних наук.

У 22 роки став наймолодшим членом Союзу Письменників. Автор казкових і фантастичних повістей: «Дракончик Пыхалка», «Приключения домовят», «Куклаваня и К», «Властелин Пыли», «В когтях каменного века», «Охотники за привидениями», «Город динозавров», «Сердце пирата», «Тайна Звездного странника» та ін.

На хвилі «поттероманії» широкої популярності набули його книжки, в яких використані мотиви творів Дж. Ролінг, — «Таня Гроттер и магический контрабас», «Таня Гроттер и посох волхвов», «Таня Гроттер и трон Древнира». Серія «Таня Гроттер» позиціонувалася як пародія на серію «Гарі Поттер», проте була визнана плагіатом та заборонена до публікації в декількох країнах. Продовженням «Тани Гроттер» є «Мефодий Буслаев».

Крім того, Дмитро Ємець пише історичні портрети — вийшло декілька книг для Стрітенського монастиря, про князів: Володимира, Дмитра Донського, Олександра Невського, Володимира Мономаха, Ярослава Мудрого, Андрія Боголюбського.

Існують аудіокниги письменника, на основі його сюжетів виходили комп’ютерні ігри. Дмитро Ємець одружений і виховує сімох дітей.