Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Джоді Піколт

Джоді Піколт - Ангел для сестры
Уривок з роману
Джоді Піколт - Чужое сердце
Уривок з роману
Джоді Піколт - Хрупкая душа
Уривок з роману
Джоді Піколт - «Последнее правило»
Уривок з роману
Джоді Піколт - «Обещание»
Уривок з роману
Джоді Піколт – «Жестокие игры»
Уривок з роману
Джоді Піколт — «Забрать любовь»
Уривок з роману
Джоді Піколт - «Особые отношения»
уривок з роману
Джоді Піколт - «Дорога перемен»
уривок з книги
Джоді Піколт — «Идеальная жизнь»
уривок з книги
Джоді Піколт — «Одинокий волк»
уривок з книги
Джоді Піколт — «Роковое совпадение»
уривок з книги
Джоді Піколт — «Уроки милосердия»
уривок з книги
Джоді Піколт — «Время прощаться»
уривок з книги
Джоді Піколт — «Цвет жизни»
уривок з книги
Звіт про форум з Джоді Піколт
Піколт Джоді - Похищение
Уривок з роману
Джоді Піколт

Джоді Піколт — американська письменниця. Автор бестселерів за версією «Нью-Йорк Таймс». У 2003 році отримала премію The New England Bookseller Award в галузі художньої літератури.

Її дитинство на Лонг-Айленді було щасливим… навіть дуже щасливим, як вона часом думала, особливо для того, хто завжди мріяв стати письменником. У коледжі, вивчаючи письменницьку майстерність, вона часто дзвонила додому і запитувала мати, чи не траплялося все ж таки в їх родині якогось невеличкого інцесту або іншого насильства. Минув деякий час, коли Піколт зрозуміла, що, попри її спокійне дитинство, в неї все ж таки є про що писати – про міцну сім’ю і відношення, засновані на довірі.

Ще студенткою Прінстона Джоді Піколт опублікувала два коротких оповідання, які, зрозуміло, не принесли їй великої слави та грошей. Після закінчення коледжу вона працювала технічним письменником в одній з брокерських фірм Уол-стріт, копірайтером у рекламній агенції, редактором у видавництві, а потім вчителькою англійської мови, вступивши до Гарварду для того, щоб мати можливість викладати. Джоді одружилася з молодим чоловіком, з яким познайомилася ще в Прінстоні, і була вагітна першою дитиною, коли писала свій перший роман.

Ця книжка, «Songs of the Humpback Whale», повинна була вийти з друку ще до народження її сина, і Джоді малювала в своїй уяві ідилічні і абсолютно нереальні картини того, як вона буде писати наступні книжки, а її син буде тихо гратися біля її ніг. Насправді все склалося, зрозуміло, зовсім інакше. Кілька років вона шукала можливість суміщати кар’єру письменника і материнство, але зараз вона говорить: «Я письменниця тільки завдяки тому, що я — мати. Саме досвід материнства показав мені, що може зробити людина та на що вона спроможна в своєму бажанні допомагати близьким».

Джоді, її чоловік і троє дітей мешкають у Ганновері, штат Нью-Гемпшір, вони мають собаку, кролика та осла. Щаслива родина — прекрасне джерело творчого натхнення, каже письменниця.

Російською мовою видавництвом «Клуб Сімейного Дозвілля» було перекладено такі бестселери Піколт: «Ангел для сестры» (2007), «Девятнадцать минут» (2009), «Чужое сердце» (2009), «Похищение» (2010), «Хрупкая душа» (2010), «Последнее правило» (2011), «Обещание» (2011), «Жестокие игры» (2011), «Забрать любовь» (2011), «Особые отношения» (2012), «Дорога перемен» (2012), «Идеальная жизнь» (2012), «Одинокий волк» (2012), «Роковое совпадение» (2013), «Уроки милосердия» (2014), «Время прощаться» (2015).