Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Марк Біллінгем

Марк Біллінгем - Погребенные заживо
Уривок із книжки
Марк Біллінгем

Чорний гумор Марка Біллінгема

Марк Біллінгем народився та виріс у Бірмінгемі, Англія. Кілька років він працював актором, потім писав сценарії для телебачення. Він здобув також деяку популярність як комік. Тим більш несподіваним став його дебют 2001 року як автора детективного роману (Sleepyhead, «Соня»), котрий у Великій Британії відразу став бестселером. Усі, хто знав Марка раніше, були, м’яко кажучи, здивовані змістом книжки та стилем письменника – жорстким, навіть жорстоким. У численних інтерв’ю, які Біллінгем дав після успіху роману в усьому світі, найчастіше його запитували: «Як сталося, що відомий гуморист став писати трилери»?

Але справа в тому, що Марк почав писати одночасно два романи – «комедійний детектив» (або, як у нас говорять, «іронічний») і трилер, який пізніше здобув йому славу. Проте перший рукопис був категорично відкинуто видавництвами, більше того, Біллінгему порадили навіть і не спробувати себе в цьому жанрі. Так, доля письменника не менш непередбачувана, ніж долі його героїв…

Були написані ще кілька романів, головним героєм яких є лондонський поліцейський Том Торн, і Марк Біллінгем із здивованням усвідомив, що принципи написання детективного трилера і гумористичного скетча майже не відрізняються один від одного. Головне – це як можна швидше зацікавити читача і потім не відпускати його до кінця твору.

У тому, що це прекрасно йому вдається, ви можете переконатися, прочитавши його роман «Отнять жизнь» – кращий з усього, що було створено автором.