Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Андрій Курков

Андрій Курков

Андрій Юрійович Курков народився 23 квітня 1961 р. у с. Будогощ Кіришського району Ленінградської області. Коли Андрію виповнилося три роки його родинапереїхала в Україну. У старших класах Курков працював над романом «История города Среднеграда и постороннего человека Костоправова», який, до речі, не збирався закінчувати. У творі був присутній той же художній набір: чорний гумор, абсурд, сюрреалізм, — які письменник використовує і зараз.

У 1983 р. закінчив Київський педінститут іноземних мов. Одночасно закінчив курси японської мови та Московський заочний університет культури. На початку вісімдесятих, в роки студентства написав першу повість. Творчий талант Куркова був високо оцінений письменником–фантастом Кіром Буличовим. У 1987 р. Андрій написав сценарій до фільму «Поляна сказок», за який Буличов отримав премію на кінофестивалі в Братиславі.

Одним з перших серйозних творів Куркова була повість «Не приведи меня в Кенгаракс».

Сьогодні письменник Андрій Юрійович Курков — автор більше двох десятків книг, його твори перекладені на 30 мов світу (англійська, німецька, французька, голландська, іспанська, японська тощо), за його сценаріями поставлено 18 документальних і художніх фільмів. Андрій Курков — перший з письменників СНД, чиї книги опинилися в «топ-десятці» європейських бестселерів. У Європі Андрій Курков визнаний сучасним російськомовним письменником № 1. Крім того, як есеїст та журналіст, він пише на теми культури, політики і Києва Андрій Курков регулярно співпрацює із закордонними періодичними виданнями («Neue Zuriche Zeitung», «Die Welt», «Bauwelt», «Ліберасьон» і т.д. ).