Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Карен Роуз

Карен Роуз — «Посчитай до десяти»
уривок з книги
Карен Роуз — «Во власти страха»
уривок з книги
Карен Роуз

Карен Роуз — письменниця, твори якої не раз з’являлися в списках бестселерів New York Times, USA Today, London Sunday Times і der Spiegel. Вона полюбила книжки з того часу, як навчилася читати. А власні розповіді почала писати, коли в її уяві заговорили різні персонажі і зупинити їх було вже неможливо. У минулому — інженер-хімік, шкільна вчителька хімії та фізики. Зараз Карен живе у Флориді зі своїм чоловіком, двома дітьми та кішкою Белою. У вільний від роботи час письменниця подорожує, займається карате і не дуже популярним для Флориди хобі — катається на лижах.

Карен Роуз народилася і виросла на околицях міста Вашингтон. Зі своїм майбутнім чоловіком вона познайомилася на побаченні всліпу, коли їм обом було по сімнадцять років. Вони обидва закінчили Мерілендський Університет (Карен отримала диплом інженера-хіміка) і переїхали до Цинциннаті. Карен працювала інженером у великій компанії з виробництва споживчих товарів і отримала два патенти. Але, як зізнається сама письменниця, сюжети книжок постійно приходили їй на розум, не даючи зосередитися, і вона стала записувати їх. Спочатку це було лише хобі, але незабаром стало справою життя.

Цікаві факти про автора:

1. «Першу страшну історію мені дав прочитати батько, якому набридли мої нескінченні перечитування дитячих книжок. Він запропонував мені познайомитися зі «справжньою літературою». Він дав мені збірку оповідань, яку, я впевнена, сам не читав — адже першою розповіддю в ній була «Колодязь і маятник» Едгара Аллана По та: а) мені було лише вісім, б) мій батько був дуже хорошою людиною. Він не знав, що я не зможу заснути після цієї книги. Вона налякала мене до смерті».
2. «Я не дуже вірю в забубони, але якщо планую подорожувати літаком, то завжди беру з собою любовний роман. Колись я вижила при аварійній посадці, читаючи книжку Джуд Деверо. Вона допомогла мені зберігати спокій».
3. «Я багато подорожувала по світу, і колись заповнила штампами півтора паспорта за три роки. Моє улюблене місто — Лондон, на другому місці знаходиться Рим».
4. «Під час свого візиту до Японії мені довелося з’їсти живу рибу, щоб не образити господарів. Після цього мене називали Карен-сан. Після цього я не можу навіть дивитися на суші».
5. «Під час свого семнадцатиріччя я відвідала гватемальську в’язницю у якості гостя. Я провела там лише кілька годин, але до цих пір пам’ятаю звук, з яким закривалися ті величезні двері».
6. «У мене є два патенти, які я отримала, зумівши надати дієтичній добавці Metamucil кращий смак».
7. «Я досить вільно спілкуюся американською мовою жестів і часто перекладаю для своєї глухої дочки».