Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Меріан Кейз

Меріан Кейєс — «Родителей выбирают»
уривок з книги
Меріан Кейз

Меріан Кейз — популярна ірландська письменниця, яку вважають однією з засновниць літературного стилю, відомого як «чік-літ» або «жіночий міський роман».

Меріан вважають однією з найуспішніших ірландських письменниць. Незважаючи на те, що вона виросла в родині, члени якої дуже любили розповідати історії, їй ніколи не спадало на думку написати щось. Замість цього вона вивчала право та бухгалтерський облік в інституті, а в 1993 несподівано для себе почала писати оповідання. І хоча у Меріан не мала наміру писати роман, вона відправила розповіді видавцеві, приклавши до них листа про те, що почала роботу над книгою. Коли її попросили показати цю книгу, Меріан спочатку запанікувала, але незабаром сіла за роботу, результатом якої став роман Watermelon («Кавун»). Роман був виданий в Ірландії в 1995 році, і відразу ж завоював величезну популярність. Повсякденна мова твору та ірландський гумор подобалися всім, незалежно від віку. Незабаром книга була обрана у якості Fresh Talent Book у Великобританії. Зараз твори Меріан Кейз видаються по всьому світу.

У своїх книгах письменниця зачіпає такі проблеми сучасного суспільства, як наркотична залежність, депресія, насильство в родині, мізогінія та важкі хвороби, розповідаючи про них зі співчуттям, гумором та надією на краще. За її книгам знято два фільми та серіал.

Зараз Меріан Кейз разом з чоловіком живе в місті Дун-Леаре. У вільний час письменниця читає і дивиться телевізор. Серед її захоплень — взуття, сумки та фемінізм.