Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Фредерік Беґбедер

Фредерік Беґбедер

Фредерік Беґбедер — сучасний французький прозаїк, публіцист, літературний критик і редактор. Народився 21 вересня 1965 року в місті Неї-сюр-Сен під Парижем. Мати Бегбедера Крістін де Шатеньє — перекладач дамських романів на французьку мову (зокрема, творів Барбари Картленд), а батько, Жан-Мішель Беґбедер, — професійний рекрутер. Зростання у такій нестандартній родині не могла не позначитися на способі життя самого Фредеріка. 

Беґбедер отримав диплом Паризького інституту політичних досліджень, а потім диплом DESS в області реклами і маркетингу в CELSA (Вища школа інформації та комунікації).У підсумку він став копірайтером у великому рекламному агентстві Young and Rubicam. Одночасно співпрацював у якості літературного критика в журналах Elle, Paris Match, Voici ou encore VSD. Також він складався в команді літературних критиків у радіопередачі Жерома Гарсія «Маска і перо». Він був звільнений з Young and Rubicam через деякий час після виходу в світ роману «99 франков» (згодом перейменованого в «14,99 евро»), що є сатирою та викриттям рекламного бізнесу. Водночас, він став вести свою власну телепередачу про літературу «Книжки і я». 

Беґбедер віддає перевагу навіженим сюжети, з героями, схожими на нього самого. Він любить провокації, самокритику. Він виступив засновником літературної премії, яку отримали, зокрема, книги Мішеля Уельбека і Віржіні Депант, і навіть відзначився в кінематографі — знявся в порнографічному фільмі.

Заслужену славу одного з найцікавіших сучасних французьких письменників Фредеріку Беґбедеру принесли романи «Воспоминания необразумившегося молодого человека» (Memoire d’un jeune homme derange, 1990 г.), «Каникулы в коме» (Vacances dans le coma, 1994 г.), «Любовь живет три года» (L’amour dure trois ans, 1997 г.), «99 франков» (99 francs, 2000 г.), що став лідером книжкових продажів 2000 року у Франції.