Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Джеймс Барклі

Джеймс Барклі — «Эльфы. Во власти тьмы»
уривок з книги
Джеймс Барклі

Джеймс Барклі (народився в 1965 році) — письменник, що працює в жанрі фентезі. Народився 15 березня 1965 року. Перші вісімнадцять років він прожив у Філікстоу в графстві Саффолк з батьками (Тео і Кейт), двома сестрами (Ненсі і Вірджинією) та старшим братом (Майком). Любов до читання породила в Барклі бажання написати власну книжку. Брат познайомив його з науковою фантастикою і фентезі. Прочитавши безліч книжок цих жанрів, він почав писати з одинадцяти років. Перше оповідання, він написав в тринадцять років. Барклі зізнається, що цей твір був «просто жахливим». Коли йому було п’ятнадцять років, світ побачила друга його спроба.

У вісімнадцять років Барклі поступив до Політехнічного Університету Шеффілда, де вивчав Управління Електронікою та Проектування. Через два тижні він змінив спеціальність, почавши вивчати Комунікації. У цей період в місцевому журналі з’явився його перший опублікований твір. Під кінець навчання Барклі вирішив стати актором і переїхав до Лондона щоб закінчити курси з акторської майстерності. Зіграв у кількох студентських фільмах та аматорських спектаклях.

Перший повноцінний твір, написаний Барклі — це суміш двох жанрів, наукової фантастики та фентезі. Він називався The All-God’s gift і не був виданим.

Почавши працювати у двадцять три роки, Барклі встиг перепробувати безліч різних професій, серед яких — кур’єр з доставки, де він протримався лише дев’ять тижнів. Він покинув цю роботу в березні 2004 року, вирішивши цілком присвятити себе роботі над книжками.

Барклі постійно писав і надсилав свої роботи в різні видавництва, і в травні 1998 року удача посміхнулася до нього — він дізнався, що його книгу опублікують. «Рассветный вор», перша книжка з семитомника, що становить цикл романів «Ворон», побачила світ у Великобританії у 1999 році. З того часу він написав безліч книжок, дія яких розгортається в тому ж світі, а також свій новий двотомник, який носить назву «Восходящие Эстории».

«Эльфы. Во власти тьмы»

Щоб написати щось гідне, треба пережити безліч розчарувань і радісних моментів. Це перша книга трилогії про ельфів Калаусу, континенту, розташованого на півдні світу Ворона. У першій частині розповідається про події, що відбулися за три тисячі років до Ворона, з цієї трилогії ви дізнаєтеся історію ельфів до того моменту, коли Септерн створив заклинання «Рассветный Вор».