Закрити
Відновіть членство в Клубі!
Ми дуже раді, що Ви вирішили повернутися до нашої клубної сім'ї!
Щоб відновити своє членство в Клубі — скористайтеся формою авторизації: введіть номер своєї клубної картки та прізвище.
Важливо! З відновленням членства у Клубі Ви відновлюєте і всі свої клубні привілеї.
Авторизація для членів Клубу:
№ карти:
Прізвище:
Дізнатися номер своєї клубної картки Ви
можете, зателефонувавши в інформаційну службу
Клубу або отримавши допомогу он-лайн..
Інформаційна служба :
(067) 332-93-93
(050) 113-93-93
(093) 170-03-93
(057) 783-88-88
Якщо Ви ще не були зареєстровані в Книжковому Клубі, але хочете приєднатися до клубної родини — перейдіть за
цим посиланням!
УКР | РУС

Ганна Владимирська

Ганна Владимирська — «Скелет в шкафу»
уривок з книги
Ганна Владимирська — «Игра на выживание»
уривок з книги
Ганна Владимирська

Ганна Владимирська — українська письменниця. У 2013 році книги Ганни Владимирської, за версією журналу «Фокус», увійшли до ТОП-10 найбільш популярних книг України.

Автобіографія:

«Я живу в Києві. Мої батьки тут жили. І дідусь з бабусею теж. І тому не дивно, що всі мої книги, до якого б жанру вони не належали: детектив, книги з мистецтва, проза для дітей, або науково-популярні видання — це література, яка відображає життя, яким воно є, тут і зараз.

За першою освітою я — художник, за другою — мистецтвознавець. Можливо, саме тому, я вважаю процес читання арт-терапією. Писати книги сьогодні для мене значить радувати читача захоплюючим сюжетом і приносити задоволення стилем, що нагадує розмову з доброзичливим співрозмовником. Я переконана, що сучасний читач не просто жадає новизни і гостроти (хоча і це важливо для хорошої літератури), але й часто шукає в книзі моральний фундамент та підтвердження своїх думок.

Мій професійний багаж: викладач, журналіст, письменник. Авторство: більше 50-ти книг з мистецтва, педагогіки, психології, художня література, більше 200 статей і есе про мистецтво. Розробляю і викладаю свої власні програми з мистецтва, психології та арт-терапії. Стала переможцем конкурсу «Кращі мас-медіа про кращі бренди» в номінації Золоте перо України в 2001 році. Одна з моїх книжок з мистецтва визнана найяскравішим комерційним проектом 2006 року (за твердженням Книжкової Палати Росії).»