Оксана:
))) НАТА (((:
Я в курсі) А коли в сімї ніхто офіційно не працює.І зарплати не отримує.Субсидії теж.Тому що рахують в дохід при розрахунку субсидії дві мінімальні зарплати.Скажете як живуть без зарплати? Заграниця.Є і такі. А є що живуть із землі.Що виростив,викормив.Із того живе.Виростив капусту,а її не продати,виростив часник ціни немає.Тримає корову,молоко по 4 грн.Так ото і ця корова їсть ту капусту.Ви в місті купуєте все в три дорога.Мясо по 120 сало по 80.Думаєте це дядько ото на ринку свою свиню продає.Ага счас,пустять туди дядька із свинею.У нього ту свиню купують по 45 грн за кіло живої або за 60 битої.А копійку живу де взяти щоб заплатити за газ Ото ж бо й воно.Всяко є.В селі одне добре,з голоду не помреш.Коли руки ноги ще працюють.Шото таке все у мене песимістичне получилося.
У нас хорошо - Беларусь под боком. Либо творог по 40 продавать нашим, либо белорусам по 70. Либо сметаны 0,5 нашим по 15, либо белорусам 20-25 (я даже не знаю сколько). Через границу позволяют до 5 кг творога перевозить. Так если его много - людей дополнительно нанимают на провоз.
Сейчас коровы мало дают молока, а кто в запуск идёт - уже меньше 5 кг творога. Не выгодно возить. Хоть сейчас нашего из-под коровки поем. Запеканок понаделаю.
У меня тоже пессимизм. Холода. Начинаешь болеть - значит з/п никакой. Сидишь на голой попе

И лекарства не за что купить - и вылечиться никак

Вот только на жаркую грубку и уповаю...